În ultimele două zile

Val de accidente rutiere și pietoni loviți, în Constanța

342
Val de accidente rutiere și pietoni loviți,  în Constanța - val-1460657055.jpg
Mai multe accidente rutiere au avut loc, miercuri și joi, la Constanța, în urma cărora au fost loviți pietoni, chiar și minori.

Astfel, ieri, la ora 8.10, un bărbat de 37 de ani, din Constanța, a condus un autoturism marca Opel Corsa, pe bulevardul I.C. Brătianu. Ajungând la marcajul pietonal din zona intersecției cu aleea Albatros, a dat peste un pieton care traversa pe marcajul pietonal. Victima, un bărbat de 42 de ani, a fost vătămată corporal ușor.

Miercuri dimineață, la ora 6.00, un șofer a dat peste doi pietoni în timp ce aceștia traversau pe marcajul pietonal. Accidentul a avut loc pe șoseaua Mangaliei, în apropierea podului de la Doraly. Din fericire, cei doi pietoni au scăpat doar cu câteva zgârieturi.

Câteva ore mai târziu, un alt pieton a fost accidentat pe strada Stejarului din Constanța. De această dată, pietonul traversa prin loc nepermis și fără să se asigure, fiind acroșat, fără a-i fi însă pusă viața în pericol.

Tot miercuri, la ora 16.25, un șofer care conducea pe strada Constanței, din comuna Cumpăna, ajungând la intersecția cu strada Sălciilor, a surprins și accidentat ușor un minor care a traversat strada în fugă, prin loc nepermis și fără să se asigure. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8069 secunde