Uraganul Irma / 4 români au fost evacuați din Caraibe

169
1
Uraganul Irma / 4 români au fost evacuați din Caraibe - irma1-1505144830.jpg

Articole recomandate

Patru români dintre cei 15 care erau blocați pe mai multe insule din Caraibe după trecerea uraganului Irma au fost evacuați în siguranță.



Ministerul de Externe a anunțat în urmă cu puțin timp că doi cetățeni români au fost evacuați cu ajutorul francezilor prin Guadelupa, iar alți doi au ajuns în Puerto Rico, de unde vor fi îmbarcați într-un avion cu destinația New York.

Evacuarea cetățenilor români, ca a tuturor celor blocați în Caraibe, nu este o misiune ușoară, pentru că infrastructura e, pe alocuri, complet distrusă.

Autoritățile române colaborează cu cele din patru țări care au teritorii în zonă - Franța, Olanda, Marea Britanie și Statele Unite.

Pe de altă parte, în Florida, unde locuiesc peste 35.000 de români, pericolul încă nu a trecut. Uraganul Irma a fost retrogradat la statutul de furtună tropicală, dar încă are forța să provoace inundații și pagube.



Comentează știrea

OSCAR
18 septembrie 2017
loan/împrumut,

Eu sunt oscar wesley de nume. Eu locuiesc in romana, vreau să folosesc acest mediu pentru a vă alerta tuturor solicitanților de împrumut să fie foarte atenți, pentru că există înșelătorie peste tot. Acum cateva luni am fost tensionate din punct de vedere financiar, și din cauza disperarea mea am fost scammed de mai multe on-line de creditori. Am pierdut aproape speranța până când un prieten de-al meu ma trimis la un creditor foarte fiabil numit Serghei Shikunov Servicii de Împrumut care să-mi împrumuți un împrumut negarantat de 75.000 de dolari în 24 oră fără nici un stres. Dacă vă aflați în nevoie de orice fel de împrumut, contactati-l acum prin e-mail: [email protected] sunt folosind acest mediu pentru a vă alerta tuturor solicitanților de împrumut, din cauza naiba am trecut prin în mâinile acelor creditori frauduloase mulțumesc.

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7522 secunde