UPDATE / Un bărbat din Dumbrăveni, adus la spital cu elicopterul

157
UPDATE / Un bărbat din Dumbrăveni, adus la spital cu elicopterul - 183157-1484127422.jpg

Articole de la același autor

Medicii de la Serviciul de Ambulanță Județean au intervenit în această dimineață în cazul unui bărbat din comuna Dumbrăveni, care a fost adus la Spitalul Clinic Județean de Urgență cu elicopterul SMURD. 


"Pacientul se află în stare comatoasă de ieri, posibil din cauza unui accident vascular cerebral. El locuiește într-o casă neîncălzită și are o stare de sănătate precară. Un echipaj de-al nostru a încercat să ajungă la el din cursul nopții de marți, dar acesta s-a blocat între localitățile Scărișoreanu și Plopeni", a declarat directorul medical al SAJ, dr. Ionuț Cealera. 


Ulterior, pentru salvarea pacientului a fost trimisă o șenilată de la Chirnogeni, care l-a preluat și l-a transportat într-un spațiu încălzit din cadrul Primăriei Dumbrăveni. Apoi, echipajul cu medic de la SAJ a fost preluat de o șenilată de la Topraisar și s-a încercat deplasarea în localitatea Dumbrăveni, dar din cauza carosabilului blocat de nămeți nu s-a reușit acest lucru, iar echipajele au revenit la bază, în localitate. În afară de acest bolnav, medicii de pe Ambulanță au dus ieri la spital peste 20 de femei însărcinate din tot județul. 


UPDATE / De asemenea, elicopterul va prelua și o gravidă.


UPDATE / Pacientul din Dumbrăveni a fost supus mai multor investigații complexe. În urma rezultatelor medicale, reiese că bărbatul suferă de insuficiență renală și sindrom de deshidratare. În continuare, acesta va fi monitorizat și va rămâne internat la Spitalul Clinic Județean Constanța.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.6785 secunde