UPDATE / Turist mort în stațiunea Mamaia. Martorii acuză că ambulanța a ajuns târziu

348
2
UPDATE / Turist mort în stațiunea Mamaia. Martorii acuză că ambulanța a ajuns târziu - ambulantapozamare-1409470327.jpg

Articole de la același autor

UPDATE /  Reprezentanții Serviciului Județean de Ambulanță Constanța neagă acuzațiile cum că echipajul trimis la solicitarea de sâmbătă seara, din stațiunea Mamaia, ar fi ajuns cu întârziere. "Apelantul la Serviciul unic de urgență 112 ne-a relatat că bărbatul a căzut din picioare, că s-a lovit la cap și sângerează. În consecință, a fost trimis un echipaj cu asistentă. De altfel, cele trei echipaje cu medici erau la solicitări. De exemplu, unul era la un accident rutier cu un copil, iar altul la un cardiac ce acuza dureri toracice. 
Apelul a fost primit la ora 18,38, iar echipajul cu asistentă a ajuns la ora 18,59, ceea ce înseamnă 20 de minute. Atât a făcut din parcarea Spitalului Județean Constanța, unde se află, până în zona Melody din stațiunea Mamaia.

În momentul în care a ajuns, asistenta a început manevrele de resuscitare și a solicitat un echipaj SMURD. Solicitarea pentru echipajul SMURD a fost primită la 19,03, iar acesta a fost la fața locului la 19,09", a afirmat pentru "Cuget Liber" dr. Aura Broască, directorul adjunct al Serviciului Județean de Ambulanță.

Victima a fost găsită în stop-cardiorespirator și coma gradul 3 și a fost resuscitată preț de 45 de minute. Pentru că a răspuns pozitiv resuscitării, a fost transportată la spital, unde a decedat.

Cauza morții urmează să fie stabilită la necropsie.



Un bărbat de aproximativ 60 de ani a murit, ieri seară, pe faleza stațiunii Mamaia, în zona Melody. Potrivit martorilor, bărbatul se afla așezat pe o bancă, iar când s-a ridicat, i s-a făcut rău. Cei care se aflau în zonă i-au sărit în ajutor și au apelat Serviciul unic de urgență 112.

Martorii acuză că ambulanța a sosit la fața locului după aproximativ 40 de minute și fără medic. Ulterior, a sosit și un echipaj SMURD, iar bărbatul a fost resuscitat. Acesta a fost transportat de urgență la Spitalul Județean Constanța, unde, însă, a murit după câteva minute.



Comentează știrea

Anonim
31 august 2014
Am fost martor

Eram cu parintii mei ieri la Mamaia si am trecut pe langa domn, l-am vazut zacand jos, inconstient, sangerandu-i capul. Cand ne-am intors, am vazut ambulanta, dar atat va pot spune... Nu stiu mai mult.

parvu
1 septembrie 2014
decedat

Eram in trecere prin mamaia si am vazut pe acest domn la pamant zacand intr-o balta de sange lunea suna disperata la 112 dar in zadar eu m-am uitat la ceas si a trecut 40 min pana a sosit ambulanta cu un echipaj incompetent un sofer care fuma langa ambulanta si 2 fete pana in 25 ani care radeau linga victima nici macar nu sau uitat la el pana nu a venit smud-ul dar vb lui Badea ( traim in romania si asta ne ocupa tot timpul" RUSINE

Articole pe aceeași temă

Duminică, 31 August 2014
Stire din Eveniment : Tupeu de hoț: a furat o ambulanță
Sâmbătă, 30 August 2014
Stire din Cultură-Educație : Spectacol grandios în stațiunea Mamaia
Pagina a fost generata in 0.9951 secunde