UPDATE. TRAGEDIE LA CONSTANȚA. COPIL MORT după ce a căzut de la etajul 5. Mărturia cutremurătoare a mamei

13136
1
UPDATE. TRAGEDIE LA CONSTANȚA. COPIL MORT după ce a căzut de la etajul 5. Mărturia cutremurătoare a mamei - deces-1480587277.jpg

Articole de la același autor

UPDATE: Polițiștii au deschis un dosar penal în acest caz pentru ucidere din culpă, pe numele părinților. Se continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cauzele care au dus la decesul minorei. Necropsia fetei se va efectua astăzi.


UPDATE: Potrivit anumitor surse, fetița se juca nesupravegheată, ea provenind dintr-o familie cu posibilități reduse.






Roxana Maria avea doar 12 ani și viața i-a fost frântă, ieri seară, într-o fracțiune de secundă, ea căzând de la etajul V al unui bloc aflat în construcție, pe strada Steagului. Mama adolescentei, Luminița Mangir (42 de ani) ne-a povestit cu lacrimi în ochi că fata a rămas la bunici să se joace, tragedia petrecându-se la scurt timp după ce a fost lăsată acolo. "S-a jucat acolo, dar să mă ierte Dumnezeu, dar eu cred că a împins-o cineva. Nu mai are creieri în cap, este zdrobită toată. Nu a mai rămas nimic întreg din ea", a declarat pentru "Cuget Liber" mama îndurerată.






Comentează știrea

nu inteleg
1 decembrie 2016
ce are de a face conditia materiala

Nu pricep care e lagtura cu conditiile materiale reduse. toti suntem saraci mai putin aia care ne conduc si fura pe rupte. Dar santioerul ala de ce nu era asigurat? de ce nu exista paznic? cum poate intra oricine intr un bloc in constructie? proprietarul blocului si constructorul sunt de vina.

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 30 Noiembrie 2016
Stire din Eveniment : Schimbare de comandă la Deveselu
Pagina a fost generata in 2.4903 secunde