Update / NAVĂ în FLĂCĂRI în portul Midia

410

Articole de la același autor

UPDATE / Pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea au fost sesizați, astăzi, despre izbucnirea unui incendiu la o navă militară care se afla în reparații în Șantierul Naval Capu Midia - Năvodari, Dana E. La fața locului s-au deplasat de urgență 23 de pompieri cu patru autospeciale de stingere cu apă și spumă, două de la Detașamentul de pompieri Constanța Oraș și două de la Stația de pompieri Midia - Năvodari, sub stricta coordonare a împuternicit inspectorului șef, colonel Constantin Gheorghe. La sosirea echipajelor profesioniste, din cadrul ISU Constanța, incendiul se manifesta la pupa navei "Viceamiral Constantin Bălescu" a Forțelor Navale, existând pericolul propagării acestuia la celelalte compartimente. Forțele de intervenție au localizat și lichidat cu operativitate incendiul, limitând considerabil pagubele materiale. Cauza izbucnirii incendiului este în curs de stabilire.
 



UPDATE / Din cele patru autospeciale deplasate la fața locului, dintre care două de la Detașamentul Midia și două de la Detașamentul Constanța Oraș, doar primele două au intervenit pentru lichidarea incendiului. 
Focul a izbucnit pe o navă militară română, aflată în reparații în Șantierul Naval Midia și a distrus o cameră aflată la pupa. În urma incidentului, un tânăr de 23 de ani a fost transportat la Urgența Spitalului Județean Constanța, cu arsuri la o mână, pentru a primi îngrijiri de specialitate.

Pompierii încă nu au stabilit cauza incendiului.



În aceste momente, pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență "Dobrogea" intervin în portul Midia, unde o navă a luat foc, în dana de est. Din primele informații, patru autospeciale de pompieri sunt la fața locului.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.46 secunde