Video UPDATE. MOARTE SUSPECTĂ în zona Tomis III. DOUĂ SURORI DECEDATE / VIDEO

1651
UPDATE: Vecinii spun că s-au întâlnit ultima dată cu una dintre cele două surori în urmă cu două săptămâni, iar cealaltă bătrână era grav bolnavă și nu putea ieși din casă. Ei cred că cele două pensionare au decedat de peste o săptămâna, asta și din cauza mirosului puternic degajat din apartament.


UPDATE: La fața locului au ajuns criminaliștii, care efectuează cercetări pentru a se stabili cu exactitate cauzele care au dus la decesul celor două persoane.


UPDATE: Cele două surori au fost găsite în stare de putrefacție. Bătrânele au 78, respectiv 81 de ani. Poliția a preluat cazul și face cercetări.


UPDATE: Pompierii au reușit să intre în locuință și au găsit două bătrâne decedate, cu vârsta cuprinsă între 65 și 80 de ani. Momentan nu se cunosc cauzele morții și se fac cercetări pentru a se clarifica modul în care cele două persoane în vârstă și-au pierdut viața. 



Pompierii din cadrul ISU "Dobrogea" au fost solicitați să intervină în urmă cu puțin timp pentru deblocarea unei uși pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu. Vecinii spun că din apartament se simte un puternic miros urât. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 05 Ianuarie 2016
Stire din Eveniment : Explozie la Mihail Kogălniceanu
Pagina a fost generata in 1.927 secunde