UPDATE / Mesajul tânărului din Mangalia, care s-a sinucis: "Să nu-ți fie frică de moarte, nu doare la fel ca viața!"

1445
2

Articole de la același autor

UPDATE - Tânărul al cărui trup neînsuflețit a fost găsit în această dimineață, spânzurat, a fost identificat ca fiind Mihai Tolontan, de 26 de ani. 


Tânărul a postat pe pagina sa de Facebook, cu puțin timp înainte să comită gestul extrem, mesajul "Cred că îmi ajunge", alături de melodia celor de la 3Sud Est, "Alături de îngeri". Iar într-un alt mesaj, el scria: "Să nu îți fie frică de moarte, nu doare la fel ca viața!".

Cei care l-au cunoscut sunt șocați de gestul comis: "Băiatule, cum să faci așa ceva? Erai tânăr, aveai toată viața înainte! Păcat, l-am cunoscut… și vă zis sincer că era un băiat muncitor, sufletist și de treabă! Acum nu trebuie să aruncați cu pietre nici în el, nici în fată, nu cred că ea a vrut să se întâmple asta", a postat un amic pe peretele lui de Facebook.




Polițiștii din Mangalia au demarat o anchetă după ce, azi dimineață, în jurul orei 7,30, un localnic a sunat la 112 pentru a anunța că a găsit un tânăr spânzurat.

Cadavrul a fost găsit în zona Insulei, fiind spânzurat cu un fular de un copac. Tânărul a fost identificat, iar rudele au afirmat că a suferit o dezamăgire în dragoste.



Comentează știrea

Liviu
24 mai 2015
Bietul de el

Omule, ti-ai luat viata pentru o PANARAMA. Ea traieste bine mersi, se bucura de viata, tu putrezesti degeaba. Panaramele nu trebuie sa ne faca pe noi barbatii. Asa ceva nu merita, pentru nimic in lume. Vin fette care te pot face mult mai fericit si apoi vei gandi la momentele acestea de cumpana razand. Ideea este sa fii tare si sa lasi timpul sa te vindece. O viata ai in acest univers sau de la D-zeu. Traieste-o, nu intra in pamant inainte ! Dumnezeu sa te ierte, ai avut un suflet mare si foarte incarcat. Acele femei care distrug suflete nu merita decat regulate in C*R si nimic altceva.

ca e el instabil psihic
24 mai 2015
Da fomeia e de vina

Nefiind la prima tentativa e limpede ca mai devreme sau mai tarziu ireparabilul s-ar fi produs. Vinovati sunt parintii care in loc sa caute ajutor specializat si sa il interneze intr-un centru de reabilitare au incercat sa ascunda si sa se ascunda de realitate. Pacat ca e vorba de o viata de om, da uite unde duce lipsa de educatie si saracia.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5167 secunde