UPDATE / LA UN PAS DE TRAGEDIE, ÎN "PARCUL VIITORULUI". UN COPAC A CĂZUT PESTE DOI COPII!

3981
1

Articole de la același autor

O fetiță și un băiețel de șase ani au fost prinși sub un copal putred, în urmă cu câteva minute, în parcul Viitorului din Constanța.  În urma acestui incident, reprezentanții Primăriei și-au trimis oamenii în teren pentru a tăia copacii din zona cu pricina.




Update. Caisul care s-a rupt era verde și fusese toaletat!


Potrivit șefului Serviciului de Spații Verzi din cadrul Primăriei Constanța, George Coman, este vorba despre un copac verde care s-ar fi rupt de la jumătate. "Un cais verde s-a rupt de la jumătate. Noi am mai tăiat acolo ce era uscat și a rămas doar ce am considerat că mai este în viață. Acesta este un copac verde, nu uscat, să zici că ar fi trebuit tăiat. Este un incident nefericit!", a declarat George Coman, pentru "Cuget Liber".


Acesta a mai spus că echipele de la Spații Verzi au rămas în continuare în parc, pentru a reevalua toți copacii. "Poți să anticipezi în perioada de toaletare, dar când copacii sunt verzi, este mai greu să vezi dacă are probleme. Acum mai ușurăm coroana, intervenim pentru a echilibra centrele de greutate astfel încât să nu se mai rupă crengile", a completat șeful Serviciului de Spații Verzi.



Comentează știrea

Eu
26 iunie 2017
Pomi

A tăiat dracu restul pomilor care erau buliți...au lăsat cum au găsit...mai puțin ala de a căzut pe copii...

Pagina a fost generata in 0.9125 secunde