UPDATE. GRAV ACCIDENT RUTIER LA CONSTANȚA. O persoană a murit pe loc, iar alte două au fost rănite

3679
UPDATE. GRAV ACCIDENT RUTIER LA CONSTANȚA. O persoană a murit pe loc, iar alte două au fost rănite - accident98530900-1482051353.jpg

Articole recomandate

Un accident grav a avut loc, de dimineață, în Constanța. O persoană a murit, iar alte două au fost rănite grav după ce mașina în care se aflau s-a izbit de un stâlp.


Accidentul a avut loc pe bulevardul IC Brătianu. Concret, șoferul unui autoturism a pierdut controlul volanului și a intrat cu mașina într-un stâlp. În urma impactului puternic, două persoane au rămas încarcerate, iar pasagerul din dreapta a murit pe loc.


B.I., în vârstă de 35 de ani, din localitatea Zorile - județul Constanța, a condus un autoturism, pe bulevardul I.C. Brătianu din municipiul Constanța, unde ar fi pierdut controlul volanului, a intrat pe sensul opus de mers și a intrat în coliziune cu un stâlp din beton.


În urma accdentului a rezultat decesul unui pasager, un bărbat în vârstă de 75 de ani, din Constanța, precum și vătămarea corporală a conducătorului auto și a altui pasager, o femeie, în vârstă de 31 de ani, din localitatea Viile - județul Constanța.


În cauză a fost întocmit dosar penal.










Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0568 secunde