UPDATE - Gigi Becali află mâine dacă va fi eliberat

151
UPDATE - Gigi Becali află mâine dacă va fi eliberat - gigibecaliarestat-1395129635.jpg

Articole recomandate

UPDATE - Finanțatorul Stelei, Gigi Becali, s-a prezentat, astăzi, în fața judecătorilor de la Curtea de Apel Constanța, unde s-a judecat contestația depusă de acesta împotriva deciziei Tribunalului Constanța. Reamintim că magistrații instanței inferioare i-au respins cererea de a fi eliberat pentru a se putea opera pentru hernie de disc. Magistrații Curții de Apel Constanța urmează să se pronunțe mâine cu privire la solicitarea finanțatorului, iar decizia lor va fi definitivă.


Finanțatorul Stelei, Gigi Becali, a fost adus, în această dimineață, la Curtea de Apel Constanța, care va decide dacă îi va fi înteruptă pedeapsa pentru a putea merge să se opereze la coloană într-o clinică din străinătate.


"Să avem încredere că în sfârșit contestația domnului Becali va fi admisă pentru că este stabilit că are o boală gravă, este stabilit că nu poate continua detenția fără această intervenție chirurgicală. Sperăm că judecătorii în sfârșit vor constata că nicio patimă colaterală a actului de justiție nu poate înfrânge o soluție dreaptă", a afirmat, la intrarea la Curtea de Apel Constanța, Maria Vasii, avocata lui Becali.


Tribunalul Constanța a respins, în 20 februarie, cererea de întrerupere a pedepsei făcută de Gigi Becali pe motiv că ar avea nevoie de o intervenție chirurgicală la coloană. Decizia a fost contestată la Curtea de Apel Constanța.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 11 Martie 2014
Stire din Eveniment : Vești bune pentru Gigi Becali
Vineri, 28 Februarie 2014
Stire din Eveniment : Gigi Becali  a ajuns din nou la spital
Pagina a fost generata in 0.3429 secunde