UPDATE. CONSTĂNȚEANCA RĂNITĂ ÎN ATACUL DE LA LONDRA A MURIT

6390
1

Articole recomandate

CONSTĂNȚEANCA RĂNITĂ ÎN ATACUL DE LA LONDRA A MURIT. Fata avea 31 de ani și era în spital, în stare gravă! Ea devine astfel a cincea victimă a atacului din 22 martie, când Khalid Masood a intrat cu mașina în mulțimea de pe podul Westminster, după care a înjunghiat mortal un polițist. Masood a fost împușcat mortal de către forțele de ordine lângă parlamentul britanic.


Citește și Tânăra din Constanța, moartă în atacul de la Londra / Scrisoare emoționantă a familiei, pentru cei care au cunoscut-o



Publicația The Sun anunță că "o femeie în vârstă de 31 de ani, despre care se crede că este românca Andreea Cristea, rănită în atacul de pe podul Westminster, a murit la spital, după ce joi a fost deconectată de la aparatele care o mențineau în viață".


xxx


Andreea Cristea era în vacanță cu prietenul ei, atunci când atacatorul a intrat în trecătorii de pe podul Westminster. Tânăra a căzut în Tamisa, după ce a fost aruncată în aer de mașina atacatorului Khalid Masood, în vreme ce prietenul ei a scăpat cu răni mai puțin grave după atacul de la Londra.


La scurt timp după ce a ajuns în Tamisa, românca a fost salvată de o ambarcațiune care este folosită în scop turistic. Mai precis, un vas care face croaziere pe Tamisa a ajuns în zona în care se afla românca, iar cei aflați la bord au scos-o pe aceasta din apă

Andreea a ajuns la spital în stare gravă, suferind răni în zona capului, dar având probleme la plămâni. Iubitul ei, Andrei, a fost externat între timp. Tânărul din Constanța este de profesie inginer, iar fata era arhitect. Cei doi urmau să se căsătorească și se aflau într-un city break în Londra.










O mașină a intrat în mulțime, pe podul Westminster, lângă Parlamentul britanic, iar apoi mai multe focuri de armă s-au auzit lângă clădirea Legislativului. Un polițist a fost înjunghiat de un bărbat care ulterior a fost împușcat de polițiști. Cel puțin 12 persoane au fost rănite. O femeie a murit la fața locului.




Comentează știrea

Liviu Burebista
7 aprilie 2017
Europstan

Acesta este rezultatul politicii corecte, practicata de UE. Atata timp cat frontierele Europei sant nepazite, si oricine doreste sa intre in europa, o poate face fara probleme. Europa sat fara caini, unde teroristii din tarile islamice sant invitati sa vina in numar cat mai mare. Sa intamplat in LONDONISTAN, unde englezii sant in minoritate in propria capitala. In Londonistan sau inchis in jur de 500 de biserici , dar sau construit 425 de moschei. Cine are ochi si urechi sa vada si sa auda.

Pagina a fost generata in 0.4473 secunde