CINCI VICTIME într-un ACCIDENT RUTIER GRAV, pe DN 2A, spre Hârșova!

1077
CINCI VICTIME într-un ACCIDENT RUTIER GRAV, pe DN 2A, spre Hârșova! - accidentnoaptesmurd112b133188188-1388766484.jpg

Articole de la același autor

Un grav accident de circulație a avut loc în această seară pe DN 2A, spre Hârșova, în apropiere de Hanul Morilor. Cinci persoane au fost rănite în urma accidentului, una dintre acestea fiind transportată în stare de comă la Spitalul Județean Constața.

Accidentul s-a produs în jurul orei 17.00. O utilitară marca Seat, ce transporta doi pasageri, se îndrepta spre direcția Hârșova, cu intenția de a vira stânga pe un drum ce duce spre localitatea Ghindărești, la km 137. Realizând că a ratat intrarea pe drumul secundar, șoferul, Nicolae Timoftei a oprit, a mers cu spatele și a tras de volan fără să se asigure, moment în care a fost lovit în plin de o altă mașină, un Mercedes înmatriculat în Bulgaria, ce circula regulamentar pe drumul național.

În urma impactului, cinci persoane au fost rănite grav, dintre care una, Petre Simion (52 de ani), pasager în utilitara Seat, a intrat în comă de gradul 6. În Mercedes se aflau patru persoane, soții Zinel și Elena Bădăruță, ambii 64 de ani, fiica lor Florentina Bădăruță (24 de ani) și o rudă a acestora, care a fost rănită ușor. Familia Bădăruță, Petre Simion și Alexandru Agapie (44 de ani), pasager în Seat, au fost preluați de o mașină a Serviciului de Ambulanță și transportați de urgență spre spitalul din Hârșova.

În apropierea localității Gălbiori, ambulanța s-a intersectat cu o utilitară SMURD, iar Petre Simion a fost preluat și dus la Spitalul de Urgență Constanța. Medicii au reușit să-l resusciteze, iar momentan starea pacientului este stabilă. Soția acestuia a reușit să ajungă la spital după ce a fost sunată și informată despre accident chiar de șoferul utilitarei Seat. Celelalte patru victime au rămas internate la Hârșova, fiecare cu multiple fracturi și traumatisme, însă fără ca viața să le fie pusă în pericol.

Nicolae Timoftei băuse înainte de a se urca la volan. În urma verificării cu aparatul etilotest, acesta avea 0,28 mg/l alcool pur în aerul respirat. Polițiștii Serviciului Rutier au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate modul în care s-a produs accidentul.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 30 Decembrie 2013
Stire din Eveniment : CARNAGIU pe șoselele din Constanța
Duminică, 29 Decembrie 2013
Stire din Eveniment : Tânără moartă într-un accident rutier
Sâmbătă, 28 Decembrie 2013
Stire din Eveniment : Cu mașina în gard, la Murfatlar
Marţi, 24 Decembrie 2013
Stire din Eveniment : Prietenul la volan se cunoaște
Pagina a fost generata in 0.4678 secunde