UPDATE - Accident TERIBIL în CONSTANȚA. Doi oameni au murit și alți doi se zbat între viață și moarte

2650
UPDATE - Accident TERIBIL în CONSTANȚA. Doi oameni au murit și alți doi se zbat între viață și moarte - ambulantapozamare-1409563983.jpg

Articole de la același autor

UPDATE: Costel Iulian Manea, de 38 de ani conducea o Skoda pe DN 2A, dinspre Constanța către Hârșova. La un moment dat, ajungând la intersecție cu DJ 223, drumul care duce către localitatea Topalu, șoferul a vrut să vireze la stânga însă nu a acordat prioritate, moment în care a intrat din plin într-un TIR care circula regulamentar, din sens opus, condus de Nicolae Ciolac, de 36 de ani. 
În urma impactului deosebit de puternic, pasagerii Skodei au rămas încarcerați și a fost nevoie de intervenția SMURD-ului pentru a-i scoate dintre fiarele contorsionate ale mașinii.

Bilanțul în urma accidentului este tragic: pasagerii din spate, Nicolae Stan, de 44 de ani și Viorel Stanciu, de 46 de ani au murit din cauza rănilor prea puternice. Șoferul Skodei, dar și pasagera din dreapta față, Elena Cînciu, de 28 de ani au fost transportați la spital, unde au avut nevoie de îngrijiri medicale, însă starea lor este stabilă.



UPDATE - Din păcate, medicii nu au mai putut face nimic pentru persoana care se zbătea între viață și moarte


UPDATE: Una dintre victimele grav rănite se zbate între viață și moarte. Un echipaj de medici SMURD încearcă, în aceste momente, resuscitarea. 


Celelalte două persoane, șoferul și pasagerul din dreapta față, au scăpat cu răni ușoare.

Accidentul s-a produs pe fondul neacordării de prioritate. Șoferul autoturismului intenționa să vireze la stânga către drumul de Topalu, însă a intrat în coliziune frontală cu un TIR care conducea regulamentar din sens opus. 


Polițiștii rutieri au fost sesizați, cu puțin timp în urma, despre producerea unui accident rutier pe DN 2A, la Hanul Morilor.

Din primele informații se pare că un autoturism a intrat pe DN 2A de pe un drum secundar, moment în care a fost lovit din plin de un TIR.

Se pare că o persoană a decedat pe loc, iar alte trei au fost rănite grav. În urma impactului, mai multe victime au rămas încarcerate. Pompierii de la ISU Dobrogea, dar și rutieriștii constănțeni se deplasează către locul evenimentului. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.1655 secunde