UPDATE. ACCIDENT RUTIER GRAV LA CONSTANȚA! MILITAR MORT, după impactul cu un BLOC DE BETON

4592
4

Articole recomandate

UPDATE: Născut pe 5 februarie 1985, Gabriel Ban era sergent major la Unitatea Militară 01459 și avea specialitatea comandant și mecanic conductor tancuri și autotunuri.
Gabriel nu era căsătorit și locuia singur într-un apartament din Medgidia. Era pasionat de sport și era legitimat la secția de skandernberg a Clubului Sportiv Medgidia.



UPDATE: Iată ce spun cei de la Drumuri despre locul unde s-a petrecut accidentul. "Drumul respectiv era închis de când funcționează autostrada. Bucata de beton în care a intrat este, de fapt, un parapet, care semnalizează că drumul este închis. De când s-a făcut autostrada, drumul nu mai există. Acel parapet este modalitatea de a închide un drum, să nu se nu se mai intre pe el", a declarat, pentru "Cuget Liber", directorul Regiei Autonome de Drumuri și Poduri Constanța, Lucian Lungoci.


UPDATE: Potrivit ultimelor informații bărbatul decedat în accident ar fi Gabriel Ban, militar în cadrul unei unități din Medgidia și sportiv. 




UPDATE: Persoana decedată la Ciocârlia se afla singură în autoturism. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 32 ani.


UPDATE: Victima încarcerată în urma accidentului a fost declarată decedată, în urmă cu puțin timp.


Un accident rutier s-a petrecut, în urmă cu câteva minute, în apropiere de localitatea Ciocârlia.

Potrivit reprezentanților Serviciului de Ambulanță Județean, este vorba de o persoană încarcerata care ar fi decedata. 
Intervine elicopterul SMURD.



Comentează știrea

jj
27 iulie 2017
jj

pe drumul ala se intra lejer. in a doua poza se vede pe partea dreapta ca nu a mai crescut iarba, masinile treceau pe langa bariera cu o roata pe pamant

Alex
27 iulie 2017
Niște Dobitoci,

ăia de la Drumuri. Cum poți spune că așa se închide un drum, circulației publice? Cretinii ăia nu au auzit de Presemnalizări? Nu au auzit de bariere metalice? Cine morți mamii lor de proști le dă voie să închidă un drum, fără să îl semnalizeze corespunzător- din timp, cu un parapet de beton? Sper ca ăia care au pus parapetul ăla acolo, să aibe parte de coșmaruri, din cauza lor a pierit un om. DOBITOCI!

europeanu
27 iulie 2017
La parnaie !

Cum e posibil asa ceva ? Parapet pe mijlocul drumului ! Asta e crima cu premeditare !

masiur
27 iulie 2017
iocal

ce cretini. ar trebui dati in judecata... si-au atins scopul...drumul a fost inchis cu succes. ar trebui puscarie pentru cine a avizat lucrarea.

Pagina a fost generata in 0.9057 secunde