UPDATE. Accident rutier GRAV în Constanța / Galerie foto

923

Articole de la același autor

UPDATE: D.D., de 63 de ani conducea un Nissan pe strada Termele Romane, dinspre Poarta 1 către strada Traian. La un moment dat, din cauza neatenției șoferului, acesta a pierdut controlul volanului și a intrat direct într-un stâlp, din partea dreaptă a sensului său de deplasare.

În urma impactului, șoferul, dar și soția acestuia, E.D., de 59 de ani, pasageră în dreapta față au rămas captivi în mașină, fiind necesară intervenția echipajului de descarcerare. De asemenea, militarii constănțeni au stropit mașina cu apă în repetate rânduri, pentru că autoturismul avea carburatorul spart și exista un pericol de explozie.

Echipajele SMURD ajunse la fața locului le-au acordat îngrijiri medicale celor două victime, fiind transportate la spital, unde se află în afara oricărui pericol.

De menționat este faptul că șoferul nu consumase băuturi alcoolice. Polițiștii rutieri au deschis un dosar de cercetare penală în acest caz.

Un accident rutier s-a produs, în jurul orei 9.15, pe bulevardul Marinarilor din municipiul Constanța. Potrivit primelor informații, un autoturism a pierdut controlul volanului și a intrat direct într-un stâlp. În urma impactului, două persoane au fost rănite, dintre care una se află într-o stare gravă. Echipajul medical acordă îngrijiri medicale pentru cei doi răniți. 
La fața locului a ajuns și echipajul de descarcerare al ISU Dobrogea. Din impact, cele două victime au rămas captive în mașină, astfel că militarii încearcă să le scoată. Polițiștii au deschis o anchetă și încearcă să stabilească cu exactitate cum s-a produs evenimentul. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 16 August 2014
Stire din Eveniment : Accident rutier pe strada Soveja
Sâmbătă, 16 August 2014
Stire din Eveniment : Accident de motocicletă în Eforie Nord
Pagina a fost generata in 2.0879 secunde