UPDATE. ACCIDENT RUTIER GRAV în apropierea Mănăstirii Dervent. Elicopterul SMURD solicitat, după ce o mașină a căzut într-o râpă

2199
UPDATE: În masina căzută în râpa de aproximativ 6 metri se aflau cei doi minori, alături de mama și bunica lor. Cei doi copii și mama lor prezinta traumatisme craniene, în timp ce bunica celor mici are traumatism toracic, abdominal și la una dintre mâini.


UPDATE: Persoanele încarcerate au fost scoase dintre fiarele contorsionate. Este vorba de două femei, de 40 și 60 de ani, și doi copii, de trei și respectiv șase ani. Una dintre femei a fost preluată de elicopterul SMURD, iar cealaltă femeie și cei doi copii au fost transportați cu ambulanțele la spital. Victimele sunt conștiente, dar au suferit multiple traumatisme și au fost transportate la spital.


Mobilizare de forțe în județul Constanța. Pompierii și cadrele medicale au fost alertate în urma unui accident rutier produs în apropierea Mănăstirii Dervent. Din câte se pare, două autoturisme au intrat în coliziune, iar una dintre mașini a căzut într-o râpă. Două persoane sunt încarcerate. La fața locului se deplasează două autospeciale, descarcerarea, ambulanțe și un elicopter SMURD.  

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3652 secunde