Unul dintre soldații răniți în Afganistan a devenit tată

176

Articole de la același autor

"Să îți trăiască fetița, Marcel! Suntem alături de tine și de familia ta!", este mesajul Batalionului 341 Infanterie Constanța, adresat soldatului rănit în Afganistan, după ce a devenit tătic. 


Caporalul clasa a III-a Marcel Neagu a primit vestea nașterii fetiței sale, Stephanie Rose, în spitalul din Germania, unde primește îngrijiri medicale după ce a fost rănit în Afganistan. 


"Când devii părinte nu trebuie să te gândești la ce ai renunțat pentru a avea un copil, ci să te bucuri la toate câte ai câștigat după nașterea lui. De curând sunt foarte fericit, am devenit tată de fată. Stephanie Rose e fetița mea", a declarat caporalul clasa a III-a Marcel Neagu.


Fratele său Daniel, împreună cu ceilalți "rechini albi" din Batalionul 341 Infanterie, sunt alături de el și îi transmit cele mai calde urări de sănătate. 


Caporalul Marcel Neagu și plutonierul Eduard Vlad Romilă se află sub îngrijiri medicale la un spital din Germania, după ce, în data de 25 septembrie, au fost răniți pe timpul unei misiuni de patrulare. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.1446 secunde