Unde se ascunde cel mai căutat interlop al Constanței

9319
4
Unde se ascunde cel mai căutat interlop al Constanței - celmaicautatinterlopcalimarea-1392016980.jpg

Articole de la același autor

Constănțeanul Lucian Călimărea, zis "Călin Nebunul", a fost unul dintre tinerii care, în ultimii ani, au fost catalogați drept "interlopii Constanței", după ce a fost implicat în mai multe reglări de conturi. De aproape doi ani, bărbatul se află pe lista infractorilor căutați de oamenii legii pentru că se sustrage executării pedepsei cu închisoare la care a fost condamnat. 


Lucian Călimărea a fost, spun oamenii legii, liderul grupării "Spaniolul", fiind implicat în numeroase scandaluri petrecute în județul Constanța, adversari fiind gruparea rivală, cunoscută drept "Frații". Pe lângă scandaluri, constănțeanul a fost implicat și în infracțiuni informatice - clonare de carduri, iar într-un final a ajuns în fața instanței de judecată cu trei dosare penale. În toate trei a primit condamnări la închisoare, cu executare. Astfel, magistrații din Brașov l-au condamnat la patru ani de închisoare pentru clonare de carduri, într-un alt dosar, judecat la Constanța, a fost condamnat la opt ani de închisoare pentru tentativă de omor (în februarie 2007, împreună cu Petrică Tomescu, zis "Frumușelu", au intrat într-un atelier auto de pe strada Atelierelor, unde l-au bătut crunt pe Cristian Marian Gheorghiu, zis "Cristel"), iar în ultimul dosar, în care a fost judecat pentru ultraj, a fost condamnat la trei ani de închisoare. Astfel, Călimărea este acuzat că, în august 2008, împreună cu Florin Sîrbu, zis "Țo", și Angel Lucian Straton, l-ar fi atacat pe Daniel Aurel Gurgu, cumnatul lui Gabriel Gheorghiu, când a mers la Spitalul de Ortopedie Eforie Sud, pentru a-și vizita cumnatul internat. 
La jumătatea lui 2012, Călimărea a dispărut însă din Constanța, iar de atunci polițiștii i-au pierdut urma. Constănțeanul a fost dat în urmărire internațională, dar, deși au trecut aproape doi ani, încă nu a fost depistat. Există însă informații că s-ar ascunde în Spania. 
Tot peste hotare se află și un vechi colaborator al acestuia, Mariean Aurel Bădilă, zis "Calul", alături de care a comis infracțiunile informatice (clonarea de carduri), de la Brașov. Despre acesta, însă, se vehiculează informația că s-ar ascunde în America de Sud.


Comentează știrea

noni
10 februarie 2014
intrebare

Daca acel Calimarea nu e un SUV 4X4, care e sensul acelei fotografii ? Daca vedem masina aceea pe strada, sa sunam la 112 ? :)))))))) Cine detine si utilizeaza Evoque, e infractor ? :)))

Arabu
10 februarie 2014
alta inmtrebare

Dar infractorul Nicusor Constantinescu pe unde se ascunde ? Toata presa inclusiv cea locala parca s-au solidarizat cu infractorul si nu mai da nici o stire , la fel si DNA-ul !!!

cetatean
10 februarie 2014
asa zisii interlopi

cu cativa ani in urma,acesti indivizi terorizasera constanta,dar iata ca pana la urma au ajuns acolo unde le este locul,la fel ca si Petre frumuselu`,Sarafu,Gherghisan,Cristel...etc...au mai ramas cateva ciurucuri neinsemnate pe strazi precum cel cu un bmw(infractiuni de producere alcool)...To..si altii

hermes kelly
11 mai 2014
hermes kelly

birkin bag tote Stiri Eveniment : Unde se ascunde cel mai căutat interlop al Constanței | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online hermes kelly http://www.margaritamike.com/cwibwm/brand.html

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4815 secunde