Un tânăr fără permis a furat mașina taximetristului care-l transporta

2595
Un tânăr fără permis a furat mașina taximetristului care-l transporta - taxi13266319881351955865-1356278075.jpg

Un tânăr din județul Alba a fost reținut de polițiști, după ce a furat mașina taximetristului care îl transporta, lovindu-l și amenințându-l pe acesta cu moartea.
Agresorul, fără permis auto, a fost  prins de oamenii legii după ce a produs un accident ușor, transmite realitatea.net.

Potrivit Inspectoratului Județean de Poliție Alba, un tânăr în vârstă de 28 de ani din Micăsasa, județul Sibiu, însoțit de două femei din Copșa Mică, a solicitat, duminică dimineața, unui taximetrist să-l transporte din municipiul Blaj în localitatea Micăsasa.

Pe traseu, în localitatea Valea Lungă, din Alba, tânărul i-a cerut taximetristului să oprească, după care l-a amenințat cu moartea, l-a agresat și i-a luat cheile, apoi l-a împins afară din mașină și s-a urcat la volan, plecând spre județul Sibiu, pe DN 14 B.

Oamenii legii nu au reușit să îl prindă pe tânăr decât în momentul în care, din cauza neatenției și a faptului că nu avea permis, suspectul a intrat cu autoturismul în șanțul drumului, avariindu-l ușor.

Tânărul a fost reținut pentru 24 de ore și este cercetat pentru tâlhărie, conducere fără permis și refuzul de a se supune recoltării de probe biologice, completează sursa citată.

 

 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 12 Decembrie 2012
Stire din Eveniment : Tâlhar periculos pe străzile Constanței
Pagina a fost generata in 0.3944 secunde