Un șofer fără permis a nenorocit o fetiță de cinci ani. Medicii i-au amputat ambele picioare

845
2
Accident grav în localitatea constănțeană Valu lui Traian. Un bărbat, în vârstă de 28 de ani, aflat la volanul unui tractor, cu care tracta o remorcă, circula pe strada Mihai Eminescu și, ajungând în dreptul unui imobil, din cauza unor defecțiuni tehnice, remorca s-a desprins de tractor, lovind două fete, în vârstă de 5 și 11 ani, dar și un nou-născut, în vârstă de 7 luni. La fața locului au ajuns pompieri ai ISU "Dobrogea", care au ajutat la descarcerarea fetei, de 5 ani, ale cărei picioare au fost prinse sub remorcă. Medicii SAJ Constanța au fost nevoiți să-i amputeze membrele inferioare, strivite de remorcă. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală gravă a minorei de 5 ani și vătămarea corporală ușoară a nou-născutului. Bebelușul a fost luat de tatăl copiilor, în timp ce mama fetelor a fost preluată de o ambulanță, cu stare anxioasă și transportată la spital, alături de minora, în vârstă de 5 ani. Potrivit oamenilor legii, șoferul nu avea permis de conducere, iar în acest caz a fost deschisă o anchetă, fiind întocmit un dosar de cercetare penală. 

Comentează știrea

CETETEAN
31 august 2016
FARA PERMIS

CUM ESTE POSIBIL CA DOMNUL PRIMAR AL LOCALITATII SA ANGAJEZE UN SOFER FARA PERMIS PENTRU ACEST TIP DE UTILAJ? ZIARUL TELEGRAF UITA SA SPUNA ACEST LUCRU.

permis
31 august 2016
fara

Politia nu isi face treaba! Toti zic, ca e doar un plastic, ca poti conduce si fara, dar e ilegal. Tot timpul stai cu frica, ca daca te opreste, daca lovesti ceva... Si sunt multi in zona rurala FARA PERMIS. Politia ii stie, tot satul ii stie. Sunt semianalfabeti, n-au trecut pe la scoala, profesori slabi nemotivati; aici e buba. Nu mai poti sa iei permisul cu spagi, unii n-au vazut un calculator in viata lor, cand ajung la examen se panicheaza. Ei stiu doar salam si guta. Dar si cunostintele si prietenii individului sunt vinovate, trebuiau sa-l reclame la politie, sa-l linisteasca. Au crezut ca ii fac un bine, dar uite unde duce facerea de bine

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6518 secunde