Un nou mod de înșelăciune la Constanța

377
Hoții nu se dau bătuți niciodată și deși polițiștii scot în față metodele lor de înșelăciune își găsesc altele care nu dau greș. La Constanța de-a lungul anilor, cetățenii au fost jefuiți prin diferite metode precum: detergenții de vânzare, oale la o super promoție, cumpărarea sticlelor goale, falși angajați ai instituțiilor publice sau ale unor hypermarket-uri. De această dată hoții au inventat o altă metodă.

Un individ care se preface că îi este rău intră în curțile oamenilor și cere ajutor. Acesta intră ținându-se de burtă, le cere constănțenilor voie să meargă la toaletă. Ulterior le cere oamenilor apă și bicarbonat pentru a-și reveni. Fără să își dea seama nici măcar o secundă că ar putea fi victima unei infracțiuni, constănțenii dau dovadă de amabilitate și în timp ce ei îi prepară o băutură pentru a-și reveni, individul cotrobăie prin casă în căutare de valori.

În ultimele zile, două astfel de cazuri au fost înregistrate la Constanța. Una dintre ele a avut loc pe strada Maramureș, iar o alta pe bulevardul Mamaia. Suspecții au plecat din cele două locuințe cu bani și un telefon mobil. Anchetatorii au pornit o anchetă pentru a stabili dacă este vorba despre aceeași persoană sau sunt mai mulți suspecți.

De asemenea, oamenii legii le recomandă tuturor constănțenilor să nu mai lase persoanele necunoscute să le treacă pragul casei. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3881 secunde