Un nou dosar pentru Sebastian Ghiță. Fostul deputat ar fi cerut peste 50 milioane euro șpagă

201
1
Un nou dosar pentru Sebastian Ghiță. Fostul deputat ar fi cerut peste 50 milioane euro șpagă - image201405291738178770sebastian-1488194309.jpg

Articole recomandate

Procurorii DNA Ploiești au deschis un nou dosar în care este vizat fostul deputat Sebastian Ghiță, existând suspiciuni că acesta ar fi cerut peste 50 milioane de euro de la diverse firme IT pentru ca acestea să obțină contracte cu statul. 


xxx


Sursele citate de Agerpres au precizat că Ghiță ar fi cerut peste 50 milioane de euro de la firme controlate de el, banii fiind dați unor miniștri sau funcționari pentru ca aceștia din urmă să atribuie contracte societăților controlate de Ghiță.

Procurorii DNA fac cercetări în acest dosar sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic de influență, spălare de bani și constituire de grup infracțional organizat, au precizat sursele menționate.

La această oră, cumnatul lui Sebastian Ghiță, Cristian Anastasescu, și omul de afaceri Bogdan Padiu, care controlează Grupul TEAMNET, sunt audiați la DNA Ploiești.







Comentează știrea

Român
27 februarie 2017
Poporul român nu vrea dosare !

De ce atâtea dosare penale doar pentru unii oameni, dosarele penale, cele existente au fost rezolvate ? Începeți unele dosare, alte dosare zac de ani de zile in sertare, se face totul ca o furtună într-un pahar cu apă și tot așa stă, poporul român, într-un zăngănit de cătușe, ca să se abată atenția oamenilor de la adevăratele problemele, realele probleme ale acestei țări : sărăcia, lipsa locurilor de muncă și adevărații corupți își fac treaba în liniște și nestingheriți de nimeni, asta pentru stresarea poporului român și îmbrobodirea oamenilor că vor trăi mai bine și că vor scăpa de hoți, care hoți, că hoții stau la închisoare pe banii românilor, care români obidiți muncesc din greu pentru a plăti dările către stat și îi întrețin și pe cei întemnițați și după ce, ei scapă de la închisoare rămân cu : banii și averile făcute prin furtișaguri , asta dreptate este ?!? Nu-i milă și nici drepate, dreptatea " au mâncat-o câinii " !

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4305 secunde