Un nou deces în urma tragediei de la Colectiv. Bilanțul crește la 62 de morți

256
Un nou deces în urma tragediei de la Colectiv. Bilanțul crește  la 62 de morți - decescolectiv-1450197398.jpg

Articole de la același autor

Încă un rănit în in-cendiul din Clubul Co-lectiv nu a mai avut puterea să lupte pentru viață. Este vorba despre o tânără de 26 de ani, care era în stare critică încă de la început, la Secția de Terapie Intensivă. Avea arsuri grave pe o mare suprafață a corpului și se afla internată la Spitalului de Arși din Capitală. Între timp, rănile ei au devenit incompa-tibile cu viața.

Roxana Boghian avea 26 de ani și era fotograf. Ea era cunoscută în mediul artistic sub numele de Shimmaya.

Decesul survine la puțin timp după ce o altă tânără, Ioana Pănculescu, în vârstă de 36 de ani, de profesie psiholog, a murit duminică. Ea fusese transferată în Germania, acum mai bine de o lună, de la Spitalul Clinic de Urgență Bagdasar-Arseni. 

În spitalele din Capitală mai sunt internați 18 răniți, dintre care trei la Spitalul de Arși, la Spitalul Bagdasar-Arseni - doi, la Spitalul de Copii Grigore Alexandrescu - trei, la Spitalul Elias - doi, la Spitalul Militar Central - patru, la Spitalul de Urgență Floreasca - trei și la Institutul C.C. Iliescu - un pacient.

De asemenea, potrivit Ministerului Sănătății, "în spitalele din străinătate se află internați 22 de răniți în incendiul de la Colectiv, dintre care un cetățean german. Alți patru pacienți au fost externați și se află în tratament în ambulatoriu, în spitalele din străinătate".

Bilanțul tragediei din Colectiv ajunge astfel la 62 de morți. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 16 Decembrie 2015
Stire din Eveniment : Dosarul Colectiv. Decizia procurorilor DNA
Miercuri, 16 Decembrie 2015
Stire din Actual : ȘASE ORE DE FOC, LA BORDUL UNEI NAVE!
Pagina a fost generata in 0.4851 secunde