UN MORT ȘI TREI RĂNIȚI, după ce "șoferul", un copil de 16 ani, a pierdut controlul volanului

1634
UN MORT ȘI TREI RĂNIȚI, după ce

Articole recomandate

Un tânăr în vârstă de 18 ani și-a pierdut viața și alți trei au fost răniți într-un grav accident de circulație ce s-a produs în noaptea de sâmbătă spre duminică, pe un drum județean între localitățile Ariniș, județul Maramureș și Cehu Silvaniei, județul Sălaj.

Potrivit polițiștilor, vinovat de producerea accidentului ar fi un adolescent în vârstă de 16 ani care se afla la volanul unei mașini deși nu poseda permis de conducere.

"Din primele cercetări efectuate de polițiști la fața locului s-a stabilit faptul că un minor de 16 ani, din județul Maramureș, conducea autoturismul pe drumul menționat, iar între localitățile Ariniș, județul Maramureș și Cehu Silvaniei, județul Sălaj, la ieșire dintr-o curbă la stânga, a pierdut controlul volanului, a părăsit partea carosabilă și a intrat într-un cap de pod. În urma impactului, pasagerul de pe locul din dreapta față, un adolescent de 18 ani, din Maramureș, a decedat, iar cei doi pasageri aflați pe bancheta din spate, cu vârste cuprinse între 14 și 17 ani, tot din Maramureș, și "șoferul", au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale și investigații", se arată într-un comunicat de presă, dat publicității duminică, de Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Sălaj, scrie Agerpres.

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă și conducere pe drumurile publice a unui autoturism de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 2.5524 secunde