Un jihadist ar fi trecut prin România în drumul său către Siria

109
1
Un jihadist ar fi trecut prin România în drumul său către Siria - stat-1457632466.jpg

Articole recomandate

Un document cu 1736 de fișe conținând date individuale ale jihadiștilor, difuzat de un site al opoziției siriene, relevă că unul dintre aceștia a tranzitat România în drumul său către Siria, transmite Agerpres.ro.



Respectivul jihadist este un student belgian de origine algeriană și are domiciliul în localitatea Liege. El s-a alăturat grupării jihadiste Stat Islamic (SI) pe 6 februarie 2014, dorind să lupte ca 'martir'. Conform sursei citate, el a călătorit din Belgia către Siria traversând și România. Cât despre identitatea sa, publicația Le Soir îi dă numele de cod în cadrul SI, acesta fiind Abou Nour al-Jazeri, la fel procedând și cu alți doi jihadiști care au cetățenie belgiană, identitatea lor reală nefiind menționată în document.

Documentul cu cele 1736 de 'fișe de înscriere' în SI a fost publicat din Qatar de site-ul Zaman al-Wasl. În paralel, postul britanic de televiziune Sky News a anunțat, tot joi, că un jihadist dezertor i-a furnizat o listă cu circa 22.000 de combatanți ai SI, proveniți din 51 de țări. Autenticitatea acestor liste este în curs de examinare, dar unii experți au exprimat îndoieli.

În cursul zilei de marți, și mass-media germane au relatat că serviciile secrete occidentale au obținut liste cu nume și date ale militanților grupării SI și a căror autenticitate a fost deja confirmată de Biroul Federal de Investigații Penale german (BKA).



Comentează știrea

ismailviabrussel
12 martie 2016
jihadisti nouă istorie secolul 21

Dacă stam se ne gândim an urma 2000 nu se auzea de cuvântul refugiații și duoar de emigranți nu pot condamna nici comisia europeană și pot condamna ONU ca aprobat zis drepturi de protecție din țările cu războaie este un joc antre aceste state syria yrak Afganistan taliban acolo nus legi parlamentare zis și legi din coran a colo e bătaie pe religie peversa islamizarea ,an țările astea apar ca ciupercile onge-uri și stau la cuoada la ușă ONU ba chiar aceste țări vin an Europa să anfinze moshe și onge-uri ca drept spioni și prin emigrare a neamurilor imitativa acum ce mizerie e acum cu emigranți și refugiați chiar dacă sunt drepturile omului la o viață bună și protecție nu suntem obligați de ONU să ai aceptam dar din păcate sunt acceptați de comisia europeană dar lumea din rând are de suferit din păcate vor veni vremuri grele și totul e pan la euro de miliarde a ocoli este ochiul ONU oameni din serviciul secret soții adevărata poveste --±-++trăim antro lume nebuna iadul e pe pământ să nu uităm sus e raiul astai adevărata realitate secretele arhive din Vatican .

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9186 secunde