Un jandarm de nota 10! Gestul său, model pentru societate

222

Articole de la același autor

Ce ați face dacă ați găsi un portofel pe stradă? V-ați rupe din timp pentru a-l căuta pe proprietar să-i înapoiați bunul pierdut sau l-ați păstra bucuroși fiind de noua "sursă" de venit? Bineînțeles că a doua variantă este exclusă, pentru că acest lucru contravine legilor de toate felurile. Sau așa ar fi ideal să procedăm. 


Un exemplu demn de urmat este cel al unui jandarm din Constanța, care poate fi lăudat pentru gestul său. Concret, un subofițer jandarm din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța - Detașamentul 7 Medgidia, în timp ce executa serviciul de pază și protecție la Trezoreria Medgidia, a observat un portofel uitat pe masa aflată în holul instituției. Subofițerul a inventariat bunurile din portofel în prezența unui martor, pentru a găsi un document de identitate și a identifica persoana care l-a pierdut. 


După terminarea serviciului, subofițerul s-a deplasat la domiciliul păgubitului, returnându-i acestuia portofelul în care se găseau 1.300 lei, 5 carduri bancare, bonuri valorice, precum și documente de identitate. 


După ce a verificat conținutul portofelului și a constatat că nu-i lipsește nimic, păgubitul i-a mulțumit reprezentantului Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța și a spus că de acum înainte va acorda o atenție mai mare bunurilor personale. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.359 secunde