Un copil a murit pe loc după ce a fost lovit de o mașină

143
Un copil a murit pe loc după ce a fost lovit de o mașină - uncopilmort-1398101680.jpg

Articole de la același autor

Un copil de doar 11 ani a murit după ce a fost lovit de o mașină. Evenimentul s-a petrecut sâmbătă după-amiază, în localitatea con-stănțeană Cuza Vodă. 


Ionuț Mincu, de 22 de ani, conducea un Volkswagen Passat dinspre Medgidia către centrul localității Cuza Vodă. La un moment dat, ajungând în dreptul unei case, tânărul șofer l-a lovit pe Ștefan B., de 11 ani, care s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis și fără să se asigure, în fugă, din partea stângă a conducătorului auto. Imediat, la fața locului au sosit într-un suflet rudele micuțului, care au devenit agresive cu șoferul, spunând că acesta este vinovat de producerea accidentului. A fost nevoie de intervenția jandarmilor pentru a se liniști apele. Șoferul le-a declarat polițiștilor că cel mic i-a sărit în față și, deși nu avea viteză, nu l-a putut evita. 


La fața locului au ajuns în câteva minute și echipajele medicale, care i-au acordat primul ajutor copilului. Din nefericire, în ciuda eforturilor medicilor de a-l resuscita, minorul a decedat. Polițiștii rutieri au deschis un dosar penal în acest caz.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 19 Aprilie 2014
Stire din Eveniment : ACCIDENT MORTAL în Cuza Vodă
Joi, 17 Aprilie 2014
Stire din Eveniment : Zi fără accidente rutiere
Pagina a fost generata in 3.0431 secunde