Un angajat al Serviciului Operațiuni Speciale din cadrul Poliției CONSTANȚA, BEAT, a lovit un pieton, pe trecere

425
Un angajat al Serviciului Operațiuni Speciale din cadrul Poliției CONSTANȚA, BEAT, a lovit un pieton, pe trecere - accidentnoaptesmurd112b133188188-1393602029.jpg

Articole de la același autor

Un angajat al Serviciului Operațiuni Speciale a condus băut și a lovit un pieton care traversa strada pe trecerea de pietoni. Viorel Cristian Spânu, de 45 de ani, conducea vineri, în jurul orelor 16, un Volvo pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu. La un moment dat, ajungând în zona stației de autobuz de la intersecție cu strada Sucevei, șoferul l-a accidentat pe Neculae Leciu, de 62 de ani, care traversa strada regulamentar, pe marcajul pietonal. 


În urma impactului, pietonul a fost transportat la spital, unde a avut nevoie de îngrijiri medicale, însă se află în afara oricărui pericol. 
Polițiștii rutieri l-au testat pe șofer cu aparatul Drager, rezultatul fiind pozitiv. Angajatul SOS avea o alcoolemie de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta s-a ales cu dosar penal pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice și vătămare corporală. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 28 Februarie 2014
Stire din Eveniment : Accident rutier în zona Delfinariu
Miercuri, 26 Februarie 2014
Stire din Eveniment : Grav accident rutier în Constanța
Pagina a fost generata in 0.4115 secunde