Ultima tehnică de furt din arsenalul hoților, folosită în stațiunea Mamaia și Constanța

4758
Ultima tehnică de furt din arsenalul hoților, folosită în stațiunea Mamaia și Constanța - metoda1-1467651864.jpg
Hoții nu duc deloc lipsă de inventivitate și imaginație. După ce în presă au fost relatate mai multe tehnici folosite de escroci, se pare că aceștia au inventat noi metode pentru a avea "succes" în continuare. 


Ultima tehnică aflată de polițiști este cea a "colii de hârtie", folosită de un tânăr pentru a comite mai multe furturi atât în stațiunea Mamaia, cât și în municipiul Constanța. Acesta se prefăcea că este oligofren, iar în timp ce aborda oameni de pe stradă sau din diferite locații pentru a-l ajuta, le fura portofele și telefoane. 


Ultima lovitură a lui Marius Cristian Bodi, în vârstă de 19 ani, a fost în timpul unei pomeni organizată la restaurantul Delfinul din zona Flămânda. Născut în Sighișoara, tânărul a venit pe litoralul românesc pentru a-și spori veniturile, însă lucrurile nu au mers conform pla-nului. După repetate furturi în Mamaia și Constanța, acesta a acționat sâmbătă, 2 iulie, printr-o metodă nouă. Având la el doar o foaie de hârtie pe care era scris un mesaj de ajutor, escrocul a mers la mai multe mese. S-a oprit la o masă la care era o femeie, în vârstă de 70 de ani, și văzând telefonul și portofelul pe masă, i-a distras atenția cu foaia de hârtie, timp în care a reușit să sustragă bunurile de pe masă. 


Din fericire, un cetățean a văzut întreaga întâmplare și a alertat autoritățile, iar polițiștii au demarat cercetări în acest caz, descoperind că tânărul nu este la prima faptă de acest gen. 


"În zona Flămânda, la restaurantul Delfinul, era o pomană. Acesta se prefăcea oligofren, mimând un handicap, și cât timp oamenii analizau ce scria el pe hârtie, apuca să sustragă portofele, telefoane și ce-i venea mai la îndemână. Bărbatul a mai comis alte șapte furturi, folosind aceeași metodă, în stațiunea Mamaia și în municipiul Constanța", au precizat surse din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Constanța. 


Marius Bodi a fost reținut week-end-ul trecut pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore și ieri a fost dus la instanță cu propunere de arestare pentru urmă-toarele 30 de zile. 


"Ca urmare a cercetărilor efectuate de către polițiștii constănțeni din cadrul Secțiilor 3 și 4 a fost identificat un tânăr, în vârstă de 19 ani, din municipiul Sighișoara, care ar fi sustras, la data de 


2 iulie 2016, un portmoneu dintr-un restaurant din municipiul Constanța. Pol-țiștii au mai stabilit faptul că persoana în cauză ar mai fi comis și alte infracțiuni de furt pe raza stațiunii Mamaia și în municipiul Constanța", au mai precizat anchetatorii. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4411 secunde