Turiști salvați de polițiștii de frontieră, pe canalul Sulina

330
Turiști salvați de polițiștii de frontieră, pe canalul Sulina - 201101272395170rsz-1342174422.jpg
Polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au intervenit pentru salvarea unui grup de turiști români aflați la bordul unei ambarcațiuni de agrement căreia i s-a defectat motorul pe canalul Sulina.


Ieri, în jurul orei 21.10, polițiștii de frontieră din cadrul S.P.F. Sulina au fost înștiințați prin Serviciul de urgență 112 că un grup de turiști ambarcat pe o navă de agrement ce efectua o cursă între Tulcea și Sulina solicită ajutor, deoarece ambarcațiunii i s-a defectat motorul.


Din cauza condițiilor meteo nefavorabile, vânt puternic și ploaie torențială, câțiva dintre turiști au intrat în panică, astfel încât membrii echipajului au decis să ceară ajutor de urgență.

Garda de Coastă a trimis la locul indicat, Mila Marină 5 (aproximativ 8 kilometri de orașul Sulina), o ambarcațiune rapidă tip ARI cu doi polițiști de frontieră la bord.
Pe ambarcațiunea în cauză se aflau 14 persoane (12 turiști români din Târgoviște și doi membri de echipaj), aceștia din urmă încercând să remedieze defecțiunea.


Polițiștii de frontieră au preluat trei turiști care au cerut să fie duși în orașul Sulina, ceilalți rămânând la bordul ambarcațiunii pe propria răspundere.

În jurul orei 22.05, turiștii care au solicitat ajutorul au ajuns în orașul Sulina la bordul ambarcațiunii Poliției de Frontieră fiind în afara oricărui pericol.

La scurt timp, defecțiunea la motor a fost remediată, astfel încât și ceilalți membri ai expediției au ajuns fără probleme în orașul Sulina.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 13 Iulie 2012
Stire din Eveniment : Accident rutier în Constanța!
Pagina a fost generata in 1.3394 secunde