TUPEU FĂRĂ LIMITĂ! Trei constănțeni au intrat cu mașina pe plajă și au făcut un grătar

3449
3
Tupeul unor constănțeni depășește orice fel de limită. În urmă cu câteva zile, trei bărbați au fost surprinși de polițiștii locali în timp ce făceau un picnic pe… plajă. Tinerii nu au ajuns mergând pe plajă, ci într-un autoturism marca Audi. Fără a sta prea mult pe gânduri, bărbații certați cu bunul simț au despachetat și au încercat să își facă și o shaorma, pe plajă, carnea fiind pregătită pe un grătar. Poliția Locală Constanța anunță constănțenii și turiștii că prevederile O.G. 19/2006 stipulează expres faptul că este interzis accesul cu autovehicule sau animale de companie pe plajă. Sancțiunea în acest caz variază între 10.000 și 20.000 de lei.  

Comentează știrea

m
21 aprilie 2016
mm

Si?Au fost amendati sau nu cocalarii?Sau si-a cerut politia scuze ca i-a deranjat?

cetatean
21 aprilie 2016
amenda maxima

Ia iute ca apar si taranii de la oras care fac plaja din masina. Ce vorbeam de educatul ala cu bmw care facea pe nevinovatul. Era o chestiune de timp pana sa apara si maimutoii astia. Amenda maxima de la inceput sa se potoleasca. Fara exemple de aplicare a legii nu se vor indrepta situatiile de acest gen. Faceti-va treaba pentru care sunteti platiti Politia Locala!!!

Gogu
21 aprilie 2016
De la 1 Mai

Politia Locala habar nu are ca ordonanta aia are o perioada de aplicare, anume de la 01 Mai pana pe 30 septembrie. Nu neg ca astia sunt niste tarani barati, dar, multumiti legislativului nostru inteligent!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9522 secunde