Tupeu de borfași. Au intrat în casă peste un bătrân și l-au "sechestrat" sub pătură

231
Tupeu de borfași. Au intrat în casă peste un bătrân și l-au

Articole recomandate

Vineri noapte, polițiștii din Chirnogeni au fost sesizați de către o localnică, cu privire la faptul că, persoane necunoscute au pătruns în locuința unui octogenar, de unde au sustras o sumă de bani.


Polițiștii s-au deplasat operativ la fața locului, demarând cercetările și stabilind că, în jurul orei 02.00, doi bărbați ar fi pătruns în locuința victimei, a cărei ușă nu era încuiată. În momentul în care, persoana vătămată a încercat să se ridice de pe pat, unul dintre bărbați l-a împins înapoi pe pat și a aruncat peste el o pătură.


În acest timp, celălalt autor a găsit într-o vestă, ce se afla pe același pat, suma de 1.100 lei, după care au părăsit în grabă locuința.


Urmare a activităților desfășurate, în cursul zilei, polițiștii Serviciului Investigații Criminale împreună cu polițiștii Postului de Poliție Chirnogeni i-au identificat și depistat pe presupușii făptași, doi tineri din localitate, recuperând 600 lei din suma de bani reclamată ca sustrasă.


Cercetările continuă în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor comiterii faptei, urmând a fi făcute propuneri legale prin unitatea de parchet competentă. 


Cei doi au fost reținuți de procurori și vor fi prezentați magistraților cu propunere de arestare.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 20 Ianuarie 2016
Stire din Eveniment : Reținuți pentru tâlhărie
Pagina a fost generata in 1.2635 secunde