Trupurile celor doi frați înecați în Dunăre au fost găsite ieri

1161
1

Drama familiei Boboc, din Crucea, în care frații Silviu Lucian, de 19 ani, și Ionuț Daniel, de 11 ani, au dispărut, duminică, în Dunăre, în dreptul localității Capidava, a atins apogeul ieri.

În jurul orei opt dimineața, corpul băiatului de 19 ani, care, în urmă cu trei zile, și-a luat fratele de 11 ani în brațe, intrând în apele Dunării cu intenția de a-l învăța să înoate, și au dispărut amândoi, a ieșit la suprafață chiar în zona în care s-a produs tragedia. Rudele băiatului au asistat împietrite de durere cum trupul neînsuflețit este adus la mal.
Autoritățile se așteptau ca și corpul fratelui acestuia să iasă la suprafață în scurt timp și nu s-au înșelat. Trupul lui Ionuț Daniel a fost descoperit în zona localității Topalu, la câțiva kilometri aval de locul în care a dispărut.
Părinții celor doi copii erau distruși de durere, iar mama lor, în momentul în care și-a văzut cel de-al doilea copil scos fără suflare și desfigurat, din apa Dunării, a leșinat de durere. Consideră că tot ceea ce li s-a întâmplat este un blestem care le-a lovit familia și peste care nu crede că va putea trece vreodată.
Amintim că, duminică, cei doi frați au dispărut în Dunăre după ce băiatul de 19 ani a încercat să-l învețe să înoate pe fratele său de 11 ani. Când au ajuns la aproximativ 30 de metri de mal, ei au dispărut în Dunăre.
Mama copiilor, care era plecată în Italia, a venit duminică seara și, de atunci, a stat numai pe malul Dunării, pentru a-și găsi copiii…



Comentează știrea

luminita
13 iulie 2011
adio

dumnezeu sa-i ierte si la le dea putere parintilor sa treaca peste tragedie.

Articole pe aceeași temă

Vineri, 14 Ianuarie 2011
Stire din Eveniment : Tragedie în Tomis 3
Marţi, 27 Iulie 2010
Stire din Sănătate : Primul ajutor în caz de înec
Pagina a fost generata in 1.4161 secunde