Trimiși în judecată pentru trafic cu 1,2 kilograme de hașiș

5106
Trimiși în judecată pentru trafic cu 1,2 kilograme de hașiș - 280953f246fceb4c893ffac1981e0998.jpg

Articole de la același autor

Doi tineri acuzați de trafic cu 1,2 kilograme de hașiș au fost trimiși în judecată la Tribunalul Constanța, care a stabilit ca prim termen de judecată data de 18 iunie.
Orlando Chipoancă și Serghi Marian Hariuc au fost prinși în flagrant, la începutul lunii aprilie, cu 1,2 kilograme de hașiș
într-un autoturism, și au fost eliberați de magistrații constănțeni după ce s-a constatat un viciu de procedură, respectiv faptul că avocații chemați de DIICOT din oficiu nu au avut delegații la dosar. Astfel că ei au fost puși în libertate.
Polițiștii din cadrul Inspectoratului Județean al Poliției de Frontieră Constanța i-au prins pe cei doi tineri din Constanța, care urmau să vândă 1,2 kilograme de hașiș, în urma tranzacției urmând să înca-seze 12.000 de euro.
Orlando Chipoancă, de 22 de ani, și Marian Serghi Hariuc, de 35 de ani, se întorceau din Germania, la bordul unui autoturism "Opel", înmatriculat în această țară.
Oamenii legii aveau informații că cei doi transportau droguri, astfel că au fost atent monitorizați încă de la intrarea în țară.
În momentul în care cei doi au ajuns în municipiul Constanța, polițiștii le-au făcut semn să tragă mașina pe dreapta.
În urma percheziției efectuate, oamenii legii au descoperit că o parte a drogurilor se afla ascunsă în bordul mașinii cu care tinerii se deplasau. De asemenea, o altă parte era ascunsă pe corpul unuia dintre ei, pachetul cu hașiș fiind lipit cu scotch.
Luați la întrebări de anchetatori, cei doi au recunoscut că au cumpărat drogurile din Germania. Ei au spus că urmau să le vândă în Constanța în schimbul sumei de 12.000 de euro.
Chipoancă și Hariuc au fost reținuți de procurorii DIICOT și prezentați apoi instanței cu propunere de arestare preventivă. Ei sunt acuzați de introducere în țară de droguri de mare risc și de trafic de droguri de risc.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2314 secunde