Medic arestat pentru luare de mită!

582
2
Medic arestat pentru luare de mită! - 646x4041394188536-1446200920.jpg

Articole de la același autor

Un medic din Tulcea a fost prins de procurori în timp ce primea mită. Cecilia Chirvăsuță (medic cardiolog) și Marcela Vlad (asistent medical) , ambele în cadrul Spitalului Județean de Urgență Tulcea sunt acuzate de comiterea infracțiunii de luare de mită. Magistrații au decis ca Chirvăsuță să fie arestată la domiciliu, iar față de Vlad s-a luat măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

"În cursul anului 2013, precum și la data de 28 octombrie 2015, inculpata Chirvăsuță Cecilia, în calitatea de medic cu specialitatea cardiologie, angajat al Secției de cardiologie a Spitalului Județean Tulcea, a pretins și primit cu titlu de mită, la date diferite, suma totală de 1.200 lei, pentru îndeplinirea îndatoririlor de serviciu de medic încadrat într-o unitate din sistemul public de sănătate, constând în acordarea de îngrijiri medicale unui pacient și pregătirea documentației aferente unui dosar de pensionare pe caz de boală. De asemenea, inculpata Vlad Marcela, în calitate de asistent medical al unității spitalicești mai sus menționate, a primit suma totală de 300 lei, la date diferite, în legătură cu îndeplinirea atribuțiilor sale de serviciu", spun procurorii. 



Comentează știrea

adevar
30 octombrie 2015
adevar

Violatori din universitatile si violatori politisti cand ii bagi la puscarie

adevar
30 octombrie 2015
adevar

Tribunalul constanta ce face cu violatori si cu drogurile . doctori romani nu stie ca dependenta la droguri este urgenta. Este cineva din tribunal probabil

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5558 secunde