Trei zile de doliu național după tragedia din clubul Colectiv

784
3
Trei zile de doliu național după tragedia din clubul Colectiv - doliunationalromania1-1446277569.jpg

Articole de la același autor

Guvernul a decis printr-o Hotărâre ca zilele de 31 octombrie, 1 și 2 noiembrie 2015 să fie declarate zile de doliu național pe teritoriul României, cu aplicarea dispozițiilor legale în materie. Guvernul s-a reunit, azi, pentru a declara trei zile de doliu național după incendiul catastrofal de la clubul Colectiv din București.


Potrivit Legii nr. 75/1994 privind arborarea drapelului României, posturile naționale de radio și televiziune, dar și instituțiile de cultură trebuie să își adapteze programul, iar toate manifestările culturale, artistice și sportive programate pentru zilele de doliu sunt amânate.


De asemenea, în zilele de doliu național drapelul trebuie arborat în bernă la instituțiile și autoritățile publice centrale și locale, la sediile partidelor politice, sindicate, la trecerile frontierei și la pavilionul navelor.




Comentează știrea

Ion
31 octombrie 2015
doliu?

Ce inseamna doliu national? Nu bem? Nu mancam? Sau poate nu ne mai ca.am pe noi?

2. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

adevar
3 noiembrie 2015
adevar

Mai putin romani mai putin criminali. Nu este nici o tragedie

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2918 secunde