Trei sirieni și un georgian, depistați în timp ce treceau ilegal granița

164
Trei sirieni și un georgian, depistați în timp ce treceau ilegal granița - treisirienisiungeorgian-1434475039.jpg

Articole de la același autor

Au încercat să treacă ilegal în țara noastră, dar au fost prinși de polițiștii de frontieră. Potrivit anchetatorilor, în noaptea de luni spre marți, în jurul orei 02.00, au observat în apropierea punctului de Trecere al Frontierei Vama Veche trei persoane care treceau pe jos, pe la frontiera verde. Oamenii legii s-au apropiat de indivizi și au stabilit că este vorba despre trei cetățeni sirieni, cu vârste cuprinse între 30 și 47 de ani. Aceștia au declarat în fața anchetatorilor că intenționau să ajungă într-o țară din spațiul Schengen.
 
"Polițiștii de frontieră au întocmit cetățenilor sirieni actele premer-gătoare pentru săvârșirea infrac-țiunii de intrare în țară prin trecerea frauduloasă a frontierei de stat. La finalizarea cercetărilor, grupul de cetățeni sirieni a fost predat autorităților de frontieră din Bulgaria, conform protocolului existent între cele două state", a declarat ag. șef adj. Marius Niculescu. 


Tot ieri, în jurul orei 09.00, an-chetatorii au dat de urma unui tânăr care intenționa să iasă ilegal din țară. Potrivit anchetatorilor, individul, de 25 de ani, din Georgia a fost observat în timp ce se ascundea în vegetație, în apro-pierea frontierei de stat cu Bulgaria. Asupra lui a fost descoperit un document de identitate cu caracter temporar eliberat de autoritățile din România, a cărui perioadă de valabilitate era expirată. Oamenii legii îl cer-cetează pe tânăr pentru comiterea infracțiunii de tentativă de ieșire din țară prin trecerea ilegală a frontierei de stat. La finalul cercetărilor, georgianul a fost predat reprezentanților din cadrul Serviciului de Imigrări Constanța. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6928 secunde