Trei foști angajați ai "Circus Americano", condamnați la ani grei de pușcărie pentru viol

692
Magistrații de la Judecătoria Mangalia au dispus condamnarea a trei tineri la ani grei de închisoare, pentru că, în vara anului trecut, au violat o tânără de 21 de ani, din localitate. Este vorba de Adrian Dragomir, de 34 de ani, din localitatea Izvoare, județul Dolj, care a primit pedeapsa cea mai grea, respectiv șapte ani de închisoare, Beniamin Viorel Badiu, de 21 de ani, din Hunedoara, ce ar trebui să stea după gratii cinci ani, și Sebastian Cristian Molnar, de 19 ani, din satul Singer, județul Mureș, care a fost condamnat la pedeapsa cea mai mică, respectiv trei ani și șase luni de închisoare. Cei trei, foști angajați ai "Circus Americano", care la momentul comiterii faptei se afla în Saturn, vor trebui să plătească părții vătămate suma de 10.000 de euro, drept despăgubiri morale. Dosarul celor trei a ajuns pe rolul Tribunalului Constanța, care a stabilit termen pentru judecarea apelului data de 12 mai.
Potrivit anchetatorilor, în noaptea de 11 spre 12 august 2009, cei trei suspecți au acostat-o pe victimă, care se întorcea de la serviciu și, sub amenințarea cuțitului, au condus-o într-un gang al unei locuințe părăsite, unde unul a deposedat-o de telefon mobil, iar alți doi au întreținut cu aceasta raporturi sexuale.
Asupra celor în cauză, polițiștii au găsit telefonul mobil al părții vătămate, care a fost recuperat și predat acesteia, iar la locul de cazare al indivizilor a fost găsit și cuțitul pe care l-au folosit agresorii la comiterea infracțiunilor de viol și tâlhărie.
La câteva săptămâni de la comiterea faptei, suspecții au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Mangalia cu propunere de arestare preventivă, iar Judecătoria Mangalia a dispus arestarea preventivă a acestora.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.226 secunde