Trei bărbați au atacat o mașină de ecarisaj, i-au spart geamul și au eliberat câinii

1713
4
Trei bărbați au atacat o mașină de ecarisaj, i-au spart geamul și au eliberat câinii - ecarisaj-1502955140.jpg
Ieri, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Constanța au fost sesizați, printr-un apel la numărul 112, că pe o stradă din Constanța a avut loc un conflict spontan între trei bărbați și cinci lucrători ai unei firme de ecarisaj, care se deplasau cu o autoutilitară.

În urma cercetărilor, polițiștii l-au identificat pe un tânăr, în vârstă de 21 de ani, din orașul Năvodari, care ar fi amenințat cu acte de violență lucrătorii firmei de ecarisaj, iar ulterior a spart geamul autoutilitarei și a eliberat câinii.

Tânărul a fost reținut pe bază de ordonanță pentru o perioadă de 24 de ore și introdus în C.R.A.P. al I.P.J. Constanța. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere, amenințare și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Comentează știrea

ct
17 august 2017
idioti....

asemenea specimene , trebuiesc condamnate la munca in folosul public, sa prinda ei maidanezii care musca oameni pe strada, sa curete ei strazile si parcule de mizeria lasata de maidanezi dar si de asa zisii oameni civilizati care isi scot javravele le plimbarea sa isi faca nevoile pe strada DAR nu aduna mizeria lasata...

un constantean
17 august 2017
la subiect

Oamenii stiau niste treburi murdare ale canaliilor cu 2 picioare. Nu este prima oara cand in conditii crude, terorizante si ilegale se procedeaza. A tine un animal la 50 de grade, inghesuiti, sufocati, numai masura legala nu este. Deci, care e idiotul ? Cel ce desconspira sau cel ce o face ?

pentru CT
17 august 2017
..............

JAVRA ESTE CINE TE-A CREAT SI CARE TI-A PUS CACAT IN CAP IN LOC DE CREIER. BOULE TU AI VAZUT CUM SUNT TRATATI CAINII ASTIA FARA STAPAN IN ASA-ZISELE ADAPOSTURI? DUPA FELUL CUM GANDESTI ESTI MULT INFERIOR ACESTOR ANIMALE.

Gogu
17 august 2017
Ecarisaj

Să le pupați sub cozi pe javrele care fac mizerie pe străzi, sperie lumea și latră la bicicliști. La săpun cu ei!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0287 secunde