Treabă serioasă la Garda de Coastă: prinși în flagrant când tăiau o salcie

278
2

Articole de la același autor

Doi bărbați din Constanța s-au ales cu dosar penal după ce au fost prinși de oamenii legii la scurt timp după ce au tăiat o salcie. Potrivit anchetatorilor, cei doi indivizi, de 25 de ani și 36 de ani au fost opriți de ofițerii Gărzii de Coastă, pe malul Dunării, în apropiere de Cernavodă. Oamenii legii spun că tinerii se deplasau cu o autoutilitară marca Mercedes-Benz, cu numere de înmatriculare provizorii de Constanța. Anchetatorii au descoperit în mașină 1,60 metri cubi de material lemnos din specia salcie.

Totodată, în mașină a fost găsită și o drujbă. Pe numele celor doi a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de tăierea, ruperea, distrugerea, degradarea sau scoaterea de rădăcini fără drept a arborilor sau puieților din fondul forestier național. 

Comentează știrea

adevar
21 noiembrie 2015
adevar

Este educatia din scoala romana

Sandu
21 noiembrie 2015
Un pom,doi pomi,o padure,.....?

Norocul alora care au despadurit sute de mii de hectare prin Romaniaca,ca nu s-au intalnit cu astia de la garda prin coaste. Bai,e de rasul curului,sunt bagati la zdup unii pentru un partz de copac,pentru un sac de peste,dar astia care chiar au furat miliarde de euroi,au vandut flota tarii si resursele solului si subsolului ne conduc destinele,'tu-le muma-n cur lor si autoritailor ! E bine si cu amendatul cacanarilor mai mici,dar nu vedem nimic,dar chiar nimic care sa ne faca sa credem in justitie,in dreptate ,in stat.

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 21 Noiembrie 2015
Stire din Eveniment : Tone de motorină furate de la o navă
Sâmbătă, 21 Noiembrie 2015
Stire din Eveniment : Avocat pentru o zi
Sâmbătă, 21 Noiembrie 2015
Stire din Eveniment : Accident provocat  de un octogenar
Sâmbătă, 21 Noiembrie 2015
Stire din Eveniment : Constănțeni dispăruți fără urmă
Pagina a fost generata in 1.2348 secunde