Tragic accident de circulație la intrarea în localitatea Cumpăna

5423
Tragic accident de circulație la intrarea în localitatea Cumpăna - ce6d5e2c77b497755fa207abd714576b.jpg

Articole de la același autor

Un grav accident de circulație s-a produs ieri, în jurul prânzului, la intrarea în localitatea Cumpăna. Doi bărbați și-au pierdut viața și un al treilea a fost grav rănit după ce două autoturisme s-au ciocnit frontal.
Potrivit polițiștilor rutieri, Ioan Câtea, de 60 de ani, din comuna Cumpăna, a condus ieri, în jurul orei 12, un Opel Astra și, la intrarea în localitate, din cauza vitezei și neatenției în conducere, a pierdut controlul volanului. În acel moment, bărbatul a frânat brusc, autoturismul intrând în derapaj și învârtindu-se la 90 de grade pe axul drumului. Din păcate, chiar atunci, din sens opus a apărut un Fiat, înmatriculat în Bulgaria, condus de Cristian Babasanda, de 42 de ani, din Constanța, care nu a mai putut evita impactul. Coliziunea a fost atât de violentă încât motorul autoturismului Opel a zburat la câțiva metri. Ambele mașini s-au transformat într-un morman de fiare, pentru scoaterea victimelor fiind necesară intervenția echipelor de descarcerare.
Bilanțul evenimentului a fost unul tragic. Cei doi șoferi au decedat pe loc, în timp ce pasagerul dreapta față din Fiat, Ovidiu Paul Grec, de 42 de ani, a suferit răni grave. Polițiștii spun că urmările impactului ar fi putut fi mult diminuate dacă șoferul și pasagerul din autoturismul Fiat ar fi purtat centurile de siguranță. În lipsa acestui sistem elementar de protecție, trupurile celor doi au fost strivite de bordul mașinii.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 26 Aprilie 2010
Stire din Eveniment : Carnagiu pe un drum de țară
Pagina a fost generata in 0.3546 secunde