Tragedii pe litoral! Turiști înecați în apele Mării Negre

384
Tragedii pe litoral! Turiști înecați în apele Mării Negre - turistiinecati-1441304094.jpg
Marea și-a luat din nou tributul, la final de sezon, alte două persoane pierzân-du-și viața în apele Mării Negre. Una dintre victime este din Noua Zeelandă, iar a doua nu a fost încă identificată.

Un apel la 112 anunța, miercuri după-amiază, că în dreptul terasei Pura Vida o persoană s-a înecat. Polițiștii din Vama Veche-2 Mai și cadrele medicale s-au deplasat imediat la adresa indicată. Medicii au pornit manevrele de resuscitare, însă după aproape o oră au declarat decesul. Trupul neînsuflețit a fost transportat la Morga Spitalului Municipal Mangalia în vederea efectuării necropsiei și stabilirea cauzei decesului.

Polițiștii au pornit o anchetă, iar în urma verificărilor, au stabilit că victima este un bărbat de 44 de ani, din Noua Zeelandă. Acesta făcuse turul Europei în ultima lună, iar marți se cazase la un hotel din sudul litoralului. Autoritățile vor lua legătura cu Ministerul Afacerilor Externe pentru ca familia bărbatului să fie anunțată cu privire la incident.

v v v

La scurt timp, un alt apel la 112 anunța o tragedie în stațiunea Costinești. Valurile au adus la mal, pe plaja din zona Golfului Francez, cadavrul unei persoane de sex masculin. Polițiștii au descoperit în zonă o pereche de pantaloni scurți din material textil de culoare gri, cu dungă albă, un tricou de culoare albă, o șapcă cu inscripția "ENGLAND" și două chei, nu însă și acte de identitate sau bunuri. Oamenii legii încearcă să îi stabilească identitatea victimei. Acesta are 1,65 metri înălțime și aproximativ 70-75 ani. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 01 Septembrie 2015
Stire din Eveniment : Turistă salvată de la înec
Luni, 31 August 2015
Stire din Cultură-Educație : Șuie Paparude,  în Vama Veche
Pagina a fost generata in 0.6747 secunde