TRAGEDIE! TÂNĂR GĂSIT SPÂNZURAT, PE STADION

236
TRAGEDIE! TÂNĂR GĂSIT SPÂNZURAT, PE STADION - fondcriminalist11422899637-1504347461.jpg

Articole recomandate

Un tânăr de 18 ani a fost găsit spânzurat, sâmbătă, pe un stadion din județul Alba. El picase bacalaureatul, iar apropiații spun că suferea de singurătate, mama tânărului fiind plecată în străinătate.

Tânărul de 18 ani, care s-a sinucis prin spânzurare, locuia doar cu bunica sa, iar cei care îl cunoșteau susțin că a suferit foarte mult din cauza singurătății și presupun că acesta ar fi motivul pentru care și-a pus capăt zilelor.

El a absolvit în acest an Colegiul Național "David Prodan" din Cugir, însă nu a reușit să promoveze examenul de Bacalaureat.

"Era copil din flori, tatăl său nu l-ar fi recunoscut, iar mama lui era plecată la muncă în străinătate. Mergea la școală mai mult decât alți elevi și nu crea probleme", a spus un localnic din Cugir.

Tânărul și-a confecționat o sfoară, pe care a legat-o de o bară groasă de metal, și și-a înfășurat-o în jurul gâtului. Lângă cadavrul său a fost descoperit un telefon mobil, dar și un rucsac în care avea mai multe bunuri.

Potrivit Poliției Alba, tânărul s-a sinucis prin spânzurare, iar pe cadavru nu sunt urme de violență.

În urmă cu un an și jumătate, băiatul a mai avut o tentativă de sinucidere, fiind internat, o perioadă, la secția de psihiatrie a Spitalului Județean de Urgență din Alba Iulia.

Poliția a deschis o anchetă și continuă cercetările.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6358 secunde