Tragedie rutieră. Un tânăr de 19 ani a murit pe loc, iar alți doi au ajuns în stare gravă la spital

426
Tragedie rutieră. Un tânăr de 19 ani a murit pe loc, iar alți doi au ajuns în stare gravă la spital - accident32858000-1476960028.jpg

Articole recomandate

Un accident teribil a avut loc într-o localitate din Mehedinți. Un tânăr de 19 ani a murit, iar alți doi au ajuns în stare gravă la spital după ce au intrat cu mașina într-un copac. Șoferul vinovat nu avea permis și se urcase și băut la volan.


Tragedia a avut loc în localitatea Gârla Mare. Martorii spun că șoferul circula cu o viteză amețitoare iar la un moment dat a derapat și s-a izbit violent într-un copac, pe care l-a smuls din rădăcini.


Impactul i-a fost fatal unui tânăr de 19 ani, pasager în mașină. Bunicii lui s-au prăbușit de durere când și-au văzut nepotul mort.

Șoferul vinovat dar și un alt copil din mașină, de doar 14 ani, au ajuns în stare gravă la spital. Localnicii spun că tragedia putea fi și mai mare.


Șoferul care a făcut accident fix în a 13-a zi după ce și-a cumpărat mașina nu avea permis de conducere. Avea însă o alcoolemie de 0,64 la mie.


El este cercetat acum pentru ucidere și vătămare corporală din culpă, dar și pentru că a condus beat și fără permis, scrie ziuadevest.ro


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.474 secunde