TRAGEDIE RUTIERĂ! TREI OAMENI SPULBERAȚI DE O MAȘINĂ CU RULOTĂ! Doi morți, doi răniți

1833
1
TRAGEDIE RUTIERĂ! TREI OAMENI SPULBERAȚI DE O MAȘINĂ CU RULOTĂ! Doi morți, doi răniți - h-1500109721.jpg

Articole recomandate

Un accident teribil produs în noaptea de vineri spre sâmbătă pe raza comunei Cernătești s-a soldat cu un adevărat carnagiu pe drumul județean 203 K. Trei navetiști întorși acasă de la schimbul doi au traversat șoseaua prin loc nepermis, fiind loviți în plin de o mașină care circula dinspre Buzău spre Beceni.




Potrivit martorilor, cei trei localnici care lucrau la Romcarbon tocmai coborâseră din autobuzul care îi aducea de la Buzău la Cernătești, de la schimbul de noapte.

O clipă de neatenție pe drumul către casă a făcut ca, în momentul traversării, victimele să fie surprinse chiar pe carosabil, de un autoturism Cielo care tracta o rulotă, scrie stiridebuzau.ro




Șoferul a încercat să evite impactul cu pietonii imprudenți însă mașina a devenit incontrolabilă din cauza rulotei.

În urma teribilului accident, doi dintre pietoni, o femeie de 35 de ani și un bărbat de 49 de ani au murit pe loc, iar cea de-a treia victimă, o femeie tot de 35 de ani, a ajuns în stare deosebit de gravă la Spitalul Județean de Urgență din Buzău.




Șoferul autovehiculului, un bărbat de 33 de ani a fost și el rănit în urma impactului fiind deasemenea transportat la spital pentru îngrijiri medicale.


foto: stiridebuzau.ro


Comentează știrea

Alvarez Silvia
21 iulie 2017
Credite Easy pentru toți oamenii să obțineți mail [email protected]

Atenția dumneavoastră vă rugăm să de e-mail pentru a contacta [email protected] Doriți să vrea să facă o astfel de publicare în grupul de a împărtăși și de a extinde serviciile noastre de asistență. Acest mesaj este dat la oameni, pentru cei săraci sau celor care au nevoie de un împrumut special, reconstrui viața lor. Sunteți în căutarea gata pentru a crește activitatea dumneavoastră la o dată și pentru realizarea unui proiect, atât un apartament, dar tu nu sunt permise pentru a transfera fișierul de vară sau banca a refuzat. Eu sunt un grant privat împrumuturi al Ordinului 5000 €5 milioane de euro pe persoană va fi capabil să respecte condițiile. Eu nu sunt o bancă și nu are nevoie de o mulțime de documente care aveți încredere să faci, dar ai nevoie de un târg, sincer, inteligent și de încredere. Durata de viață a împrumutului pentru oamenii din Europa și din întreaga lume (Franța, Belgia, Elvetia, Italia, Canada, Portugalia, Mauritius,...). Meu rata dobânzii este de 3 % pe an. Dacă ai nevoie de bani pentru alte motive, nu ezitati sa contactati pentru mai multe informații. Sunt disponibile pentru a satisface clienții mei în mai mult de cinci zile după ce a primit cererea dvs. Dacă sunteți interesat, vă rugăm să contactați-mă pentru mai multe informații. Aici este meu poștă: E-mail pentru contact [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4925 secunde