Tragedie rutieră produsă de un șofer beat și fără permis

1421
4
Tragedie rutieră produsă de un șofer beat și fără permis - accident88055300-1340552284.jpg

Articole de la același autor

Un grav accident rutier a avut loc, ieri dimineață, în localitatea Murfatlar, din cauza unui șofer care nu avea permis și, din câte se pare, se afla și sub influența băuturilor alcoolice.
Oamenii legii spun că, în jurul orei 3, Alexandru Șchiopu, de 21 de ani, din Constanța, care conducea un autoturism marca Ford, pe DN3, dinspre localitatea Poarta Albă spre Valu lui Traian, ajungând în localitatea Murfatlar, la intersecția DN3 cu strada Alexandru Ioan Cuza, din cauza vitezei, pierde controlul direcției, pătrunde pe contrasens, unde lovește puternic un autoturism marca Dacia Logan, condusă regulamentar de Ion Zamfirache, de 48 de ani.
Impactul dintre cele două autoturisme a fost atât de puternic încât a fost nevoie de intervenția unui echipaj de descarcerare din cadrul ISU Dobrogea pentru a putea fi scoase victimele din mașini.
Din nefericire, medicii care au venit la fața locului nu au mai putut face nimic pentru șoferul nevinovat, respectiv Ion Zamfirache, acesta găsindu-și sfârșitul din cauza unui tânăr inconștient.
În accident a fost rănit grav Bogdan Teușan, de 20 de ani, pasager în primul autoturism, care a fost transportat la spital în vederea acordării îngrijirilor medicale de specialitate, dar și un minor de 16 ani, Mihăiță C., care ar fi suferit răni ușoare.
În urma verificărilor efectuate, polițiștii au descoperit că șoferul care a produs accidentul rutier nu avea permis de conducere. Mai mult decât atât, acesta emana halenă alcoolică, motiv pentru care i-au fost prelevate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
Nu este exclus ca, astăzi, acesta să fie reținut și propus spre arestare pentru că a băgat în mormânt un om nevinovat și a rănit grav alți doi.

Comentează știrea

alex.
25 iunie 2012
sigur

si mai mult ca sigur,avea masina inmatriculata in Bulgaria.

gwo
25 iunie 2012
kil him

ar trebui dus in piata centrala si impuscat , de ce sa mai traiasca cand nu respecta regulile societatii?

dragos
26 iunie 2012
dd

trebuie omorat

Mihaitz
27 iunie 2012
Sa mori tu?

Amice,tu cand esti beat,mai gandesti ce faci?

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 23 Iunie 2012
Stire din Eveniment : Mopedist lovit de șoferul unui BMW
Pagina a fost generata in 0.4888 secunde