TRAGEDIE RUTIERĂ, noaptea trecută. O tânără de 26 de ani și-a omorât ambii părinți

3189
4
TRAGEDIE RUTIERĂ, noaptea trecută. O tânără de 26 de ani și-a omorât ambii părinți - accident-1475476505.jpg

Articole recomandate

Două persoane și-au pierdut viața, iar alte cinci au fost rănite într-un accident de circulație produs duminică noaptea, în județul Brăila, între localitățile Grădiștea și Custura.

La volanul unei Dacii cu șapte locuri se afla o tânără în vârstă de 26 de ani, care nu a adaptat viteza la condițiile de carosabil, a derapat pe partea dreaptă și s-a lovit de un copac, potrivit IPJ Brăila.

În mașină se aflau părinții tinerei, care au decedat pe loc, iar restul pasagerilor, între care o minoră în vârstă de 17 ani, au fost răniți și transportați la Spitalul Județean de Urgență Brăila. Unul dintre aceștia din urmă se afla în stare gravă.

În cauză s-a deschis dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, scrie realitatea.net



Comentează știrea

MARIAN
3 octombrie 2016
conducere imprudenta cu mobil la URECHE

ASTAZI 03 10 2016 LA ORELE 7,50 PE CENTURA CONSTANTEI PE SENSUL DE MERS ,FOSTUL I.P.M.C. METRO O TANARA CE CONDUCEA UN LOGAN CAROSAT CU INSEMNELE FIRMEI FARES CU NR.DE INMATRICULARE ,HD-51-FTD FACEA TRIPLARI FARA A SEMNALIZA CONDUCEA BEZMETIC CU PESTE 100 KM LA ORA ERA S A MA LOVEASCA MI-A STERS BARA DE PLASTIC DIN STANGA SPATE ,AM DEPASIT-O FACANDU I UN SEMN CU MANA LA OBRAZ EA CONTINUA SA VORBEASCA LA MOBIL SE INTREBA MIRATA CARE ESTE PROBLEMA? SA NE MAI INTREBAM DE CE NU MAI ESTE AZI RESPECTATA POLITIA RUTIERA ROMANA? EI VIN DOAR LA ACCIDENTE .CONTROALELE IN TRAFIC? LIPSA CU DESAVARSIRE,SI NE MAI MIRAM DE CE ASISTAM ZILNIC LA ASEMENEA ACCIDENTE DIN SPETA PREZENTATA IN ACEST COTIDIAN?

bdjd
3 octombrie 2016
pt MARIAN

De ce nu te-ai dat la ea să o futi?

marian
3 octombrie 2016
am futut-o

si tot cu tel la ureche...

Răspuns la: pt MARIAN
Adăugat de : bdjd, 3 octombrie 2016
De ce nu te-ai dat la ea să o futi?
Cineva
4 octombrie 2016
Mergea cu peste 100

Spui că mergea haotic cu peste 100 însă ai depasit-o si i-ai bătut obrazul...Si în cazul tău ar trebui politia să se sesizeze ;)

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.404 secunde