TRAGEDIE RUTIERĂ LA CONSTANȚA / Jandarmii donează sânge pentru victimele accidentului de la Medgidia

2095
TRAGEDIE RUTIERĂ LA CONSTANȚA / Jandarmii donează sânge pentru victimele accidentului de la Medgidia - jandarmidoneaza2-1506677031.jpg

Articole de la același autor

Vineri, 29 septembrie și  sâmbătă 30 septembrie a.c., peste 50 de jandarmi constănțeni donează sânge la Centrul Regional de Transfuzii Sanguine Constanța, în urma unui apel umanitar făcut pentru victimele tragicului accident rutier produs în ziua de 28 septembrie a.c., în apropiere de localitatea Medgidia.


Jandarmii au răspuns pozitiv de fiecare dată la apelurile umanitare pentru donare de sânge, dând dovadă de spirit civic.
În medie, unul din cinci jandarmi a donat sânge pentru persoanele aflate în suferință, astfel încât, la nivelul instituției, s-a creat o tradiție în ceea ce privește acest demers.


Jandarmii constănțeni lansează un îndemn pentru toți membrii comunității să se alăture prin voluntariat acestor acțiuni umanitare, în scopul acordării unui real ajutor persoanelor aflate în dificultate.


Prin astfel de acțiuni, se dorește să se sprijine recrutarea de noi donatori din rândurile constănțenilor și fidelizarea celor care au mai donat. Este, în fond, un gest firesc, de normalitate. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 23 Septembrie 2017
Stire din Eveniment : TRAGEDIE RUTIERĂ! Un bărbat a murit pe loc
Pagina a fost generata in 0.4951 secunde