TRAGEDIE RUTIERĂ LA CONSTANȚA. DOUĂ PERSOANE AU MURIT, ALTA ESTE GRAV RĂNITĂ, DIN CAUZA UNUI ȘOFER BEAT

6715
1
TRAGEDIE RUTIERĂ LA CONSTANȚA. DOUĂ PERSOANE AU MURIT, ALTA ESTE GRAV RĂNITĂ, DIN CAUZA UNUI ȘOFER BEAT - smurd1e14001786025651450525689-1469948686.jpg
Doi bărbați au decedat în această dimineață, în urma unui accident rutier pe drumul E87, Năvodari-Sibioara. O a treia victimă, femeie, în vârstă de 28 de ani, a fost transportată la spital cu traumatisme abdominale si toracice. La fața locului au acționat pompierii ISU "Dobrogea", după ce toate victimele au rămas încarcerate în urma impactului.


UPDATE  - Impactul mortal a avut loc între un autoturism Audi și un taxi. Accidentul s-a produs la ora 03:53, când, potrivit polițiștilor, un bărbat în vârstă de 30 de ani, din localitatea Cobadin, a condus pe DN22, dinspre Tulcea către Constanța, intrând la kilometrul 274+400 în coliziune frontală cu un taxi condus de un bărbat, în vârstă de 36 de ani, din municipiul Constanța, care circula din sens opus. În urma accidentului a rezultat decesul taximetristului și a unui pasager, un bărbat de 27 de ani, din Mihail Kogălniceanu. De asemenea, în taxi se mai afla și o femeie, în vârstă de 28 de ani, transportată la spital în stare conștientă. Surse din cadrul anchetei au confirmat faptul că șoferul care a provocat accidentul mortal, între Năvodari și Sibioara, consumase băuturi alcoolice înainte de a se urca la volan și a face prăpăd pe șosea. Șoferul autoturismului Audi, care a provocat accidentul a fost identificat și este audiat de polițiștii constănțeni, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie luate măsurile legale prin unitatea de parchet competentă.



Comentează știrea

Pacientul
31 iulie 2016
Accident

Aceasta e consecinta desființării punctelor obligatorii de control si a inconstientei celor ce urcă bauti la volan.

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.1701 secunde